2777
2789

من سرطان سینه دارم شیمی درمانی تموم شده الان باید برم جراحی 

وضع مالی خوبی ندارم باید قرض بگیرم یا از خیریه ها کمک بگیرم الان با این شرایط من کدومو انتخاب می‌کنید 

کل سینه برداشته بشه با هزینه 30 تا 40 ملیون 

پوست سینه رو نگه دارم داخلش پرتز بزارم تهران بیمارستان خصوصی 140 ملیون 

میتونم این پول و قرض بگیرم و انجامش بدم شما چیکار میکنید تو این شرایط 

32 سالمه متاهلم دوتا دختر دارم و برای خودم خیلی سخته برداشتن کل سینه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله حالت خوب باشه 🙏اگ می‌تونی قرض کنی انجامش بده

ما ماشین نداریم پول پیشمون خیلی کمه 4 ماه کرایه ندادیم صاحب خونه باهام راه اومده هیچی نمیگه مطمئنی انجامش بدم واسه خودم خیلی سخته سینه رو کلا بردارن 

ما ماشین نداریم پول پیشمون خیلی کمه 4 ماه کرایه ندادیم صاحب خونه باهام راه اومده هیچی نمیگه مطمئنی ا ...

برداشتن سینه چطوریه برات؟؟

شرایط سختیه 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

خدا بهت سلامتی عطا کنه 🤲

ممنونم به نظرت چیکار کنم من خیلی زن قانعی هستم انگار همیشه دخترام برام مهم ترن پول پیش برام مهم تره اینکه ماشین نداریم اذیتم میکنه حس عذاب وجدان دارم تو این شرایط 140 تومن برای این کار بزارم 

برداشتن سینه چطوریه برات؟؟شرایط سختیه

انگار میخوام قطع عضو بشم من بچهامو میبرم حموم فکر میکنم بهش حالم بد میشه میگم دیگه نمیتونم لباس مجلسی بپوشم دیگه نمیتونم تو خونه تاب بپوشم مگر چند سالمه حتی تو رابطه زن و شوهری هم بهش فکر میکنم حالم بد میشه هر چند شوهرم میگه برای من اصلا مهم نیست ولی برای خودم مهمه 

یعنی خودم 140 تومن بندازم زیر قرض

اره چون الان شما باید بیشتر بدونی سلامتی خیلی مهم تر از همه چیه ، شما سنت کمه جوونی دو تا بچه کوچیک داری ، شوهرت هست برای اینکه بتونی همراه اونا باشی اول سلامتی خودت مهمه 

انگار میخوام قطع عضو بشم من بچهامو میبرم حموم فکر میکنم بهش حالم بد میشه میگم دیگه نمیتونم لباس مجلس ...

عزیزم چقدر با تاپیکت ناراحت شدم، شما خودت مشکل داری و اومدی تاپیک من و منو دلداری دادی، انشاالله خدا به دل مهربونت نگاه کنه و همه ی مشکلاتت حل بشه. از ته دلم برات دعا کردم که اتفاقای خوبی براتون رقم بخوره🤲 ایشالا سلامتیتو کامل بدست بیاری ، خوشبختی دخترای گلتو ببینی و خودت صاحبخونه و ماشین دار بشی🤲

عزیزم چقدر با تاپیکت ناراحت شدم، شما خودت مشکل داری و اومدی تاپیک من و منو دلداری دادی، انشاالله خدا ...

ممنون عزیزم انشالله به حق دعای خیر شما انشالله خدا بچهاتو برات حفظ کنه تن سالم و عاقبت بخیری بهشون بده