2777
2789

بچه ها نمونه های فیبروز ابرو تو اینستاگرام میبینم خیلی وسوسه میشم بدم انجام بدم؛ کسی انجام داده بدونه خوبه یا نه؛ قهوه ای خاکی اینا میخوام باشه؛ پخش نمیشه یا نمیدونم ینفر میگفت سبز میشه!!

اگه جای خوب بری و هزینه کنی خراب نمیشه و سبز نمیشه و باید خیلی تحقیق کنی و مشتری های ارایشگاه ها رو ببینی اگه اصفهانی برو پیش مائده دهقان بزن اینستا میاره پیجشو کارش عالیه

و رنگ تاتو رو هم بنا ب رنگ موهای ابروت میزنن ک دو رنگی نشه

اگه جای خوب بری و هزینه کنی خراب نمیشه و سبز نمیشه و باید خیلی تحقیق کنی و مشتری های ارایشگاه ها رو ...

نه من تهرانم؛ یه پیج معروف اینستا بود فک میکردم خوبن ولی تو کامنتای اینستا خوندم مثه عکسای پیجشون نیس کارشون پشیمون شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من تهرانم؛ یه پیج معروف اینستا بود فک میکردم خوبن ولی تو کامنتای اینستا خوندم مثه عکسای پیجشون نی ...

خو مائده دهقان تهرانم میاد ترکیه هم میره کار انجام میده میتونی پیجشو پیدا کنی و ازش نوبت بگیری من مامانمو بردم پیشش هیچکس باورش نمیشد ک فیبروز باشه چون خیلی طبیعیه کاراش و رنگ هاشم از ترکیه میگیره 

تو اینستا بزن میکرو مائده دهقان میاره پیجش رو ب انگلیسی بزن فارسی هم اسمشو بزنی میاره 

اونی ک تو اینستا میبینی خیلی دخترونه و لیفت طوره اصلا میکرو‌ انجام نشده

ی سری خطوط اولیه انداختن فقط.

اگرم اجرایی باشه یکماه نشده اثری ازش نمیمونه.

منظورم اینه اونقدر نچرال نمیشه ، پیداست میکرو کردی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اونی ک تو اینستا میبینی خیلی دخترونه و لیفت طوره اصلا میکرو‌ انجام نشدهی سری خطوط اولیه انداختن فقط. ...

پس انجام ندم؟ من ابروهم خوبه تقریبا ولی دوس داشتم یکم بهتر شه؛ چه لوازم آرایشی برا ابرو استفاده کنم که قشنگ و طبیعی باشه؛ بجز ژل ابرو؛ نمیدونم بعضیا ابروهاشون قهوه ایه یه چیزایی میزنن که خیلی قشنگه ولی نمیدونم چیه؛ یه سایه کمرنگ قهوه ای میندازه رو پوست ناحیه ابرو

پس انجام ندم؟ من ابروهم خوبه تقریبا ولی دوس داشتم یکم بهتر شه؛ چه لوازم آرایشی برا ابرو استفاده کنم ...

بنظر من نرو.

هیچی ابروی طبیعیت نمیشه

یه مداد کنته بخر

با تیغ تراش بده 

بعد جاهای خالی رو خط بنداز ، یا جاهایی که میخوای پر شه

چند بار بکشی فشار دست و روش خط انداختن برات اوکی‌میشه.

خیلیم خوشگل و طبیعی میشه.

رنگشم نزدیک ب ابروت بردار گلم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بنظر من نرو.هیچی ابروی طبیعیت نمیشهیه مداد کنته بخربا تیغ تراش بده بعد جاهای خالی رو خط بنداز ، یا ج ...

خودمم فک میکنم پشیمون شم اگه میکرو کنم؛ میگم اگه مداد ابرو بزنم جنسشم خوب باشه؛ ریزش ابرو نمیگیرم؟ ریزش ابرو نداشتم تا الان و ابروهام خوب بوده

خودمم فک میکنم پشیمون شم اگه میکرو کنم؛ میگم اگه مداد ابرو بزنم جنسشم خوب باشه؛ ریزش ابرو نمیگیرم؟ ر ...

مداد ابرو حتما برند بخر

اکثرا باعث ریزش میشن