بچه ها نمونه های فیبروز ابرو تو اینستاگرام میبینم خیلی وسوسه میشم بدم انجام بدم؛ کسی انجام داده بدونه خوبه یا نه؛ قهوه ای خاکی اینا میخوام باشه؛ پخش نمیشه یا نمیدونم ینفر میگفت سبز میشه!!
اگه جای خوب بری و هزینه کنی خراب نمیشه و سبز نمیشه و باید خیلی تحقیق کنی و مشتری های ارایشگاه ها رو ببینی اگه اصفهانی برو پیش مائده دهقان بزن اینستا میاره پیجشو کارش عالیه
و رنگ تاتو رو هم بنا ب رنگ موهای ابروت میزنن ک دو رنگی نشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه من تهرانم؛ یه پیج معروف اینستا بود فک میکردم خوبن ولی تو کامنتای اینستا خوندم مثه عکسای پیجشون نی ...
خو مائده دهقان تهرانم میاد ترکیه هم میره کار انجام میده میتونی پیجشو پیدا کنی و ازش نوبت بگیری من مامانمو بردم پیشش هیچکس باورش نمیشد ک فیبروز باشه چون خیلی طبیعیه کاراش و رنگ هاشم از ترکیه میگیره
تو اینستا بزن میکرو مائده دهقان میاره پیجش رو ب انگلیسی بزن فارسی هم اسمشو بزنی میاره
اونی ک تو اینستا میبینی خیلی دخترونه و لیفت طوره اصلا میکرو انجام نشدهی سری خطوط اولیه انداختن فقط. ...
پس انجام ندم؟ من ابروهم خوبه تقریبا ولی دوس داشتم یکم بهتر شه؛ چه لوازم آرایشی برا ابرو استفاده کنم که قشنگ و طبیعی باشه؛ بجز ژل ابرو؛ نمیدونم بعضیا ابروهاشون قهوه ایه یه چیزایی میزنن که خیلی قشنگه ولی نمیدونم چیه؛ یه سایه کمرنگ قهوه ای میندازه رو پوست ناحیه ابرو