2777
2789
عنوان

برادرشوهرم تصادف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 35 پست
ماشین من به نام خودم هست همسرم جدا ماشین داره

خب حق با توعه،ماشین خودشو میداد خیلی زرنگ بود 

اگه تو الان بری ماشین شوهرتو بدی داداشت بدون اجازه چه قشقرگی به پا میکنه؟توام همون کارو کن 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین خودشا میداد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اره خودم دیشب گفت حداقل قبول کن حق بامنه و اشتباه کردی سرم داد وبیداد کرد

یه جا بود که هرسال مادرشوهر و ما و خواهرشوهر ازش یه چیزی میخریدم یعنی قبلش سفارش می‌دادیم بعد می‌گرفتیم

بیشتر سالها شوهر من میرفت مال مادرشوهر خواهرشوهر هم میگرفت میداد بهشون

یک سال من دوتا بچه کوچیک داشتم شوهرم یک هفته ماموریت بود 

مادرشوهر زنگ زد گفت فلان چیز آماده هست هروقت برگشت بگو بره بگیره ما برا خودمون گرفتیم

باورت میشه؟!

فکر میکنی شوهر من پذیرفت؟! گفت حتما نشده بگیرن

پول ماشینتو چه کسی داده ؟

البته اگه شوهرت هم داده باشه باید نظرتو بپرسه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ایشون که با نه گفتن بی مسئولیتی نکرده، چون اساسا اعضای درجه دو مسئولیتی برای امور ما ندارن (اگر کاری بکنن لطف هست). شما هم میتونی این لطف رو نکنی. حقته، ماشینته. همسرت اشتباه کرده اجازه نگرفته. ولی برادرشوهرت اشتباه خاصی نکرده کمکت نکرده. شاید وقت نداشته یا هر چی.