2777
2789
خرماهای شهد دار واقعا لذیذن😘🫠 هر چی میخوری سیر نمیشی

بله دقیقاا🥲

روایت داریم خرما باید تعداد فرد خورده بشه. مثلا سه تا باهم

این خرما کوچیکا که کلی ام شهد داره خیلی هم خوشمزس هم اندازش کوچیکه چندتا ام بخوری عب نداره

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق خرمام. خیلی میخورم اما نمیتونم کم کنم. با چایی.

چرا کم کنید بخورید حتما

میدونید که باید تعداد فرد بخورید

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

من عاشق خرما بودمشکلات های خارجی گولم زد خرما نمیخورم خیلی برای بدن خوبه باید شروع کنم

اره حتما بخورید

چرا کم کنید بخورید حتمامیدونید که باید تعداد فرد بخورید

نه واقعا نمیدونستم. خیلی میخورم خودم هم گرمیم همش جوش اینا میزنم. میدونم زیاده . چرا فرد؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خرما خیلی مفیده ولی من واقعا بدم میاد🤦🏼‍♀️

هیچ مدلشو دوست نداری؟ آخه بعضیا یه مدل هست نیمه خشک و پلاسیده بنظر میاد اونو دوست ندارن 

ولی خرمای تازه و درشت یا اونی که کاملا خشک رنگشم کرمیه خیلی خوشمزن

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

من روزی ۳،۴ تا میخورم

عالیه 

باید تعداد فرد بخورید، 3 تا یا 5 تا.. 

چرا کم کنید بخورید حتمامیدونید که باید تعداد فرد بخورید

اره ۷ تا میگن خیلی خوبه 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

اتفاقا اون شهد صنعتی هست و مضر

نه همشون که صنعتی نیستن

از جای مطمئن بخری اوکیه

هیچ مدلشو دوست نداری؟ آخه بعضیا یه مدل هست نیمه خشک و پلاسیده بنظر میاد اونو دوست ندارن ولی خرمای تا ...

نه خیلی شیرینه واقعا به زور میخورم

بعضی وقتا هسته شو در میارم مغزیجات اضافه میکنم که قابل خوردن باشه

ولی کلا علاقه ندارم