2777
2789
عنوان

فردا کنکوره دارم گریه می‌کنم 😭

227 بازدید | 24 پست

نمیخام ادای آدمای موفق رو در بیارم نمیخام بگم من خیلی خوبم ولی واقعا شکسته ام تو این مسیر خیلی اذیت شدم یکساله حتی نمی‌دونم خوشی خنده واقعی چطوریه از شهریور شروع کرده بودم ولی نوسانی از اول مهر هرروزشو خوندم هرروز حتی تا سه چهار ماه اول پول جزوه هم نداشتم خودم مینوشتم 

تو یه برهه ای افتادم حتی پول ثبت نام کنکورمم نداشتم از مامانم گرفتم 

یه شب همسرم برای یک میلیون ماهیانه به خانواده اش رو زد که بهمون کمک کنند ولی بزای یک میلیون باباش با تمام وقاحت گفت میخاستی خودت فکر باشی 

اولین سال کنکورم بود داشتم میخونم ولی چشم بسته اشتباه پر خطا دید واقعی نسبت به کنکور نداشتم 

تا اسفند پول اومد دستم فقط تونستم مشاوره بگیرم بعد یک هفته متوجه شدم من شش ماه گند زدم فقط کسی که روزی ۷.۸هرروز میخوند ولی با کسی که صفر بود تفاوتی نداشت از همونجا سیکل ناامیدی من شروع شد از اول فرودین تا اول اردیبهشت خیلی خراب کردم بجای اینکه تلاشمو بیشتر کنم ساعت مطالعه ام افت کرد مطالب یادم رفت 

نشسته ام گریه کاش منی که این همه خوندم درست میخوندم پیوسته میخوندم از زیر سنگ ام شده بود حتی با سرکار رفتن هم شده بود کلاسارو ثبت نام میکردم که اینقدر تو تلگرام به بهانه دانلود فیلما وقتمو نداده بودم اینقدر تنوع نبود که هی شاخه به شاخه کنم تهشم نصف کلاسارو میینم 💔

از خودم گله دارم همین 🙃

......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو تمام تلاشتو کردی بقیه اش رو بسپار به خدا

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بی تجربه بودی عزیزم طبیعیه

الانم برای کنکور تیر هنوز فرصت هست ، بعد کنکور فردا تمرکزت رو‌نهایی باشه ، در کنارشم مطالبی که م خوندی رو مرور کن برای تیر

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دوماه وقت داری قطعا یکسالی که خوندی شما رو صفر نکرده شما حداقل پنجاه درصد مطالب و بلدی نه حرفه ای ولی بلدی همون و درست بخونی نهاییت و خوب بدی تمومه بزن تو کارش من خودم تازه دو هفتس شروع کردم چهار سال پیشم تو سه ماه پرستاری آوردم بخون عزیزم بخون ناامید نشو 

هنوز تا کنکور تیر وقت هست ادامه بده نزار تلاشات هدر بره ❤️

حس می‌کنم امید الکیه اخه ۱۰تا امتحان سنگینه نهایی آدم تا بعدش یادش نمیره مطالب رو ؟دو هفته فرجه هست 

......

چند سالته؟سال چندم کنکور میدی؟

اگه قبول نمیشی بمون برای سال بعد

همکلاسی من تو سن ۲۴ سالگی دندون پزشکی آورد

خودمم رشته ام تجربی بود و درسمم خوب بود،ولی تست کار نمیکردم،برا همین سال اول رتبه ام افتضاح شد،سال دوم چون حال نداشتم بمونم پشت رفتم انسانی و فرهنگیان آوردم

الانم دوسال هست که کار میکنم

ولی دوست دارم دوباره کنکور تجربی بدم برای دندون پزشکی

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

حس می‌کنم امید الکیه اخه ۱۰تا امتحان سنگینه نهایی آدم تا بعدش یادش نمیره مطالب رو ؟دو هفته فرجه هست

فکر میکنی هم دو هفته هم فرجه خود امتحانا هست 

وقت کم نمیاری نترس

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد