2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موقع خرید جهیزیه ی مبلی دیدم هنوز چشمم دنبالشه همسرم بخاطر قیمتش نخرید خیلی حسرتش رو میخورم هنوزم چشمم دنبالشه 

خاص بود عکسشو ندارم ولی رنگ صدفی بود خیلی روشن سلطنتی بود بالاش ی تاج ساده ی خیلی کوچیک داشت بدون منبت . چوبش ی طلایی خوشرنگ بود 

فقط توزوخدا اکر خونت ۱۰۰ و زیر صد متره مبل استیل بزرگ با چوب های کنده کاری نخر

یکی از فامیلامون رفتیم خونش واقعا حس خفگی گرفتیم .اخه چه کاریه به جای اون یه ست راحتی مینیمال شیک بخر.واقعا درکشون نمیکنم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

مال منم مدل کوئین هست،تک نفره هاشم فرانسوی،خیلی دوسش دارم مبل استیله ولی عین مبل راحتیه از بس راحته

عکسشو میزارین لطفا؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...