2777
2789
عنوان

مشکل بین خانواده ام وهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا نشدی از این مرد؟چه حوصله ای داری همچین آدمیو تحمل میکنی

شوهرم خوبه مادرم اومده عکس منو پروف گداشته خب همسرمم حساس 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
مامانت بچه ست؟؟؟

لجوجهه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
اول اینکه مادرتو قانع کن از این بچه بازیا نکنه اگه دوس داره عکس عزیزشو بذار پروفتیلش عکس پسرتو بذاره ...

من گیر کردممممم بدجوررر

به نظرم مقصر مادرته عزیزم بهش یه پیام بده بگو شرایط بهش بگو نمیتونم جواب بدم فلانی بدتر عصبی میشه دو ...

وای میان  خونمون میش دعوا بدتر مامان من دنبال بهونس منو طلاق بدهه 

شوهرت حق داره کلی آدم پروفایل رو میبینن خب دوست نداره دیگه درسته نیست مگر پروفایل خودت بود

اره مادر من چندین ساله همین شماره لو داره امسایه غریبه مغازه دار همه شمارشو دارنننن 

جواب مادرت رو نده وقتی گله کرد بگو وقتی ناراحتی من و زندگی من برات مهم نیس دنبال لج و لجبازی هستی و ...

اتفاقا مادرش کار درستی میکنه

وگرنه به این مرد رو بدی مشخصه قراره کل اختیار زن و خانواده زنشو تو دستش بگیره

مادرش عاقلِ اتفاقا

وای میان خونمون میش دعوا بدتر مامان من دنبال بهونس منو طلاق بدهه

درکت میکنم   مامان خودم تو دعوا هرچی براش درو دل کرده بودم راجع به شوهرم و خانوادش پیام کرد واسه شوهرم   

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

معلومه مشکل از مادرته. اگه واقعا دوست داشت با این کارش آرامشت رو بهم نمیریخت

اره دست گذاشته نقطه صعف همسرم همسرم حتی اجاز نمیده خودم عکس خودمو پروفم بزارم دوست تداره خب بیام برای ی پروفایل زندگیمو خراب کنم؟؟ فکرش اینه  عوص نمیش 

مادرمم لجش مید من شدم چوب دوسر سوززز این وسط

مادرت عقل نداره؟ بچس؟ سر لج و لج بازی باعث بشه دخترش اذیت بشه مادرت اگر مادر بود زندگی دخترش براش الویت داشت تا لج بازی با داماد عکس گذاشتن چیز بدی نیست ولی اینکه عکس کسیو بزاری که خودش بزرگه و شوهر داره بدون اجازه  کاره زشتیه

اتفاقا مادرش کار درستی میکنهوگرنه به این مرد رو بدی مشخصه قراره کل اختیار زن و خانواده زنشو تو دستش ...

ن اصلا این طور نیست آدم عاقل نفت تو آتیش نمی‌ریزه! 

تا زمانی ک مجرد بود بله دختر اونا بود و اختیارش رو داشتن ب نوعی ولی الان همسر داره و اولویت اول همسر و زندگی ش هست مادرش نباید با لجبازی بچگانه زندگی ش رو خراب کنه