2777
2789
عنوان

مشکل بین خانواده ام وهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 46 پست
اتفاقا مادرش کار درستی میکنهوگرنه به این مرد رو بدی مشخصه قراره کل اختیار زن و خانواده زنشو تو دستش ...

زمانی می شد به این مادر گفت عاقل که از روی درایت کاری انجام بده نه لجاجت کودکانه

میگم میگ من گداشتم لج شوهرتو بدممم پاک نمیکنم هر چی التماس میکنم میگ حرف نزن

مشکل از مادرتِ. چه لجبازِ. واقعا آدمی وقتی به سنی میرسه که عروس و داماد داره، باید عاقل باشه، اما مثل اینکه مادر تو برعکسِ. 

به نظرم پشت شوهرت باش. فعلا جواب مادرتم نده. حتی اگه زنگ زد بهت. فعلا به پسر و شوهرت برس. به شوهرتم بگو که پشتش هستی. 

مادرت اون عکس رو گذاشته که لج شماها رو دربیاره. وقتی بهش محل ندید و بی اعتنا باشی، میفهمه که به خواسته ش نرسیده!، خودش ضایع میشه و عکس رو برمیداره. 

مادر زندگی خراب کن‌. 

بعد میگن مادرشوهرا بَدَن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا مادرش کار درستی میکنهوگرنه به این مرد رو بدی مشخصه قراره کل اختیار زن و خانواده زنشو تو دستش ...

ن عزیزم هر مردی رو یک چیزی حساسیت داره اینم رو عکس پروفایل حساسه بیام دادبیداد دعوا رو شروع کنم برا ی عکس ن این باهمین طرز فکر بزرگ شد درست نمیش بخام جلوش وایسم زندگی رو زهر خودم میکنمم فقط

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ن اصلا این طور نیست آدم عاقل نفت تو آتیش نمی‌ریزه! تا زمانی ک مجرد بود بله دختر اونا بود و اختیارش ر ...

یعنی الان اختیار این زن با شوهرشه و هر حساسیت غیر منطقی که داره باید همه بگن چشم؟

والا ما همچین مردهایی با این اخلاقی‌ات مرد سالارانهو قلدرانه برامون قابل تحمل نیست

خب الان من مادرم زنگ میزن جواب بدم شوهرم صگ میش برامن ج ندم اون ناراحت میش خب پاک هم نمیکنه هرچقدر ا ...

خوب ناراحت بشه . وقتی رسما میگه می خوام شوهرت رو لج بدم و زندگیت رو خراب کنم حرفی می مونه بزنی باهاش ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مشکل از مادرتِ. چه لجبازِ. واقعا آدمی وقتی به سنی میرسه که عروس و داماد داره، باید عاقل باشه، اما مث ...

ارهه الان پدرم زنگ زده زود تند بزنگ مادرت من میدونم زنگ بزنم انقدر بد شوهرمو میگ از جلو چشمم میفتهه و عکس روهم پاک نمیکن شوهرمم صگ میش برام 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
یعنی الان اختیار این زن با شوهرشه و هر حساسیت غیر منطقی که داره باید همه بگن چشم؟والا ما همچین مردها ...

بحث اختیار و زورگویی نیس زندگی زناشویی فراتر از این حرفاس ! باید دید صلاح زندگی شون توی چ چیزی هست. چیز غیر منطقی نخواسته شوهرش گفته دوس ندارم عکس زنم پروفایل مادرش باشه همه ببینن اصلا چ لزومی داره؟! 

شما یا تحمل ت خیلی کمه یا مجردی یا تو شرایطش نبودی! اگه این اتفاق خدای نکرده برات پیش اومده بود سر عکس پروفایل طلاق میگرفتی ک بگی من زیر بار حرف زور نمیرم و چشم نمیگم؟!

بعدم کمتر تاپیک فیک بزن یه تاپیک گفتی میخوام طلاق بگیرم روم چاقو کشیدن شوهرم بددهنه یه جا دیگه میگی نمیخوام زندگیم سر پروف بهم بخوره یه جا گفتی با شوهرم هم سنم یه جا میگی 2 سال اختلاف داریم؟ 

خوب ناراحت بشه . وقتی رسما میگه می خوام شوهرت رو لج بدم و زندگیت رو خراب کنم حرفی می مونه بزنی باهاش ...

ن نمیمونه اما توفکرم اونم ناراحت نشه از اینور توفکرم شوهرم صگ نش من بیچارمگگگ

بحث اختیار و زورگویی نیس زندگی زناشویی فراتر از این حرفاس ! باید دید صلاح زندگی شون توی چ چیزی هست. ...

همینکه قهر کرده رفته خونه پدرش مشخصه همسرش مشکلاتی فراتر از این حرفها داره

اینکه به خاطر عکس پروفایل با پدر و مادر همسرش بحث میکنه و قهر میکنه واقعا هضم نشدنی هست برای من

همین امثال شماها دل به دل این مدل مردها میدین و باعث میشین خودشونو اصلاح نکنن

چون همینکه یه مرد بابلسرتون باشه کافیه حالا اون مرد هر حرف زوری بزنه مهم نیست😐😐😐😐

بعدم کمتر تاپیک فیک بزن یه تاپیک گفتی میخوام طلاق بگیرم روم چاقو کشیدن شوهرم بددهنه یه جا دیگه میگی ...

عزیزم من شوهرم متولد ۸۲ هستیم هر دو اون س ماه بزرگ تر و تمام اره قهر کردم حتی الانم گفتم درگیری هایی پیش اومد و برگشتمممم بخاطر پسرم الان مادرم لج کرده چرا برگشتی طلاق نگرفتی میدونه نقطه ضعف شوهرم چیههه عکس گداشته الکی نگو فیک من انقدر بیچاره هستم بدبختی دارم نشینم داستان بسازم

بعدم کمتر تاپیک فیک بزن یه تاپیک گفتی میخوام طلاق بگیرم روم چاقو کشیدن شوهرم بددهنه یه جا دیگه میگی ...

شاید ط تایپکات فیک باشه این دید رو ب همه نسبت بدی از پروفایلممیفهمی چقدر بدبختی دارم پس بیکار نیستم 

گفتمممم درگیری هایی داشتیم و برگشتن براهمون درگیری هااا مادرم لج کرده 

همینکه قهر کرده رفته خونه پدرش مشخصه همسرش مشکلاتی فراتر از این حرفها دارهاینکه به خاطر عکس پروفایل ...

زندگی الکی نیست بله شوهر من خیلی اخلاق صگانههه داشتتتت بعد قهرم برگشتم درست شد اخلاقش خوب شد حالا من خودم میدونم مقصر مادرمه خب عکس من نزار چ میشههه هیچ اتفاق نمیفته بعدم شاید فردا من باز با شوهرم مشکل داشتم رفتم قهر  همین شوهر م میاد میگ ما مشکل نداریم مادرش منو لج مید مشکل درست میکن برامون کاسه کوزه ها سر مادرم میشکنه

همینکه قهر کرده رفته خونه پدرش مشخصه همسرش مشکلاتی فراتر از این حرفها دارهاینکه به خاطر عکس پروفایل ...

اگه با دقت خونده باشی گفته خوب شده و الان زندگی ش مشکلی نداره! خب هرکسی سبک زندگی داره دلیل نمیشه چون شما با این قضیه مشکلی نداری اونی ک این مشکل رو داره مسخره کنی یا ب طلاق تشویق! خخخخخخخخ و امثال شماها ک فکر میکنین مردها یا کلا انسان های بالغ قابل تغییرهستن و شبیه اون چیزی میشن ک شما میخوای خیلیییییییی رویایی فکر میکنین و باعث خنده کائنات میشین! شما بخاطر عکس پروفایل از همسرت جداشو و کاری با بقیه نداشته باش لطفا !!! ی پند دوستانه با این فرمون و تندروی ب جایی نمیرسی، زندگی زناشویی مشکلات کوچیک و بزرگ زیاد داره ک صبوری و هوشمندی میخواد اگه صبور نیستی تن ب ازدواج نده چون طاقتش رو نداری!

اگه با دقت خونده باشی گفته خوب شده و الان زندگی ش مشکلی نداره! خب هرکسی سبک زندگی داره دلیل نمیشه چو ...

من یازده ساله ازدواج کردم عزیزم

و همسرم از همون دوران دوستی خیلی از اخلاق های بدشو به خاطر من اصلاح کرده

همیشه سعی میکنه جوری رفتار نکنه که منو ناراحت کنه

نه عزیزم همه مردها غول نیستن و نیاز نیست همیشه زن ها تو زندگی کوتاه بیان به خاطر حرفهای غیر منطقیِ یه سری نر

همسر استارتر مشکلات زیادی داره

دست بزن داره،شکاک و بد دل هست تا این حد مه تراکنش های بانکشو چک میکنه

اینها همش فاجعست

نمیدونم چرا انقدر راحت کنار میاین با این مسائل وحشتناک