رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5773 عنوان خانما میشه بیاید❗️✨️❓️ 32 بازدید | 4 پست من قدم ۱۷۳هستش وزنم ۵۶بود الان دیدم شدم ۵۳با این که خیلی میخورم وزنم میاد پایینهمش دفع دارم بنظرتون چمه؟🥲👱♀️✨️البته خداروشکر اینطوری لاغرمیشم دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود. 1404/02/11 | 10:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5773 تیروئید پرکار نداری برو دکتر خطرناکه؟ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
عسل۱۲۱۲۳۳۵۶ عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6098 خطرناکه؟ نه نیست فقط پرکاره هرچی میخوری رو بیشترش میسوزونه لاغر میکنهعمم داره فقط لاغرش میکنه اونم نه خیلی خطرناک نیست دارو میدن
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5773 نه نیست فقط پرکاره هرچی میخوری رو بیشترش میسوزونه لاغر میکنهعمم داره فقط لاغرش میکنه اونم نه خیلی خط ... اهان ممنونم عزیزم ✨️💕 دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.