2777
2789
عنوان

مهمان ناخونده

796 بازدید | 32 پست

امروز اصلا حوصله ندارم کلافم یکی از فامیل ها زنگ زد قبلش یکم حرف زد فهمید خونم و جایی نمیخوام برم گفت میخوام بیام عید دیدنی اه واقعا اعصابم رو بهم ریخت یکماه از عید گذشته کجا میخوایی بیایی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ناهار هم میاد بنظرم برو تمیز کن خونه رو مهمون حبیب خداست

اره احتمالا وقتی زیاد گرم برخورد نکردم باید می‌فهمید حس و حال مهمون ندارم اه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ایشون ناخوانده نیست چون خبر داده ولی نا خواسته س چون شما نمیخوایش!

اره تعبیر شما مناسب تر بود 

همیشه و همیشه اینو یادت باشه هرکی زنگ زد اول بگو خونه نیسم.من این ترفندو ب کار میگیرم مخصوصن راجب خا ...

اینبار منم این ترفند رو انجام میدم 

اشکال نداره ی کم ب خونه و خودت برس و در حد توان ازش پذیرایی کن دفعه بعد بهانه بیار وقتی حوصله نداری

اخه وسواس داه خیلی به جزئیات دقت میکنه و تمیزه من هر وقت اونا میخوان بیان باید دوروز قبل تمیزکاری کنم حالا الان اصلا دلم نمیخواد از جام پاشم 

اخه وسواس داه خیلی به جزئیات دقت میکنه و تمیزه من هر وقت اونا میخوان بیان باید دوروز قبل تمیزکاری کن ...

هنوزم دیر نشده پیام بده بگو کار حواسم.پیش امده باید برم جایی

اخه وسواس داه خیلی به جزئیات دقت میکنه و تمیزه من هر وقت اونا میخوان بیان باید دوروز قبل تمیزکاری کن ...

دیگه کاریه ک شده غصه نخور پاشو ی چیز بخور انرژی بگیری ی کم تمیزکاری کن جاهایی ک تو. چشم هست وقتی اومدن بگو ی کم ،کم انرژی م امروز  هول هولی جمع و جور کردم ک شما میاین بنده رو عفو کنید اگه خیلی مرتب و تمیز نیست همراه با لبخند و چشمک

هنوزم دیر نشده پیام بده بگو کار حواسم.پیش امده باید برم جایی

وای بعدش میشه یه داستان بلند بالایی که فلانی ما رو پیچوند از حرف بقیه ناراحت نمیشم حوصله چالش ندارم الان اون به شوهرش میگه شوهرش زنگ میزنه به شوهرم شوهرم به خانوادش میگه وای نه بیاد بهتره