2777
2789

با اینکه تو مجردی هم اهل این چیزها نبودم اما شوهرم باهام لجبازی میکنه

نه محبت نه سکس

خرجم هم با منت و زور و التماس خسته شدم

همش تیکه کنایه و سربه سرم میذاره

منم حرص و جوش برام بده بخاطر شوهرم ام اس گرفتم

ظاهرش هم افتضاح بر عکس من 

۱۱ سال ازم بزرگ تره

بی سواد و بی فرهنگ و بی عقل

اصلا بهم نمیایم دلم طلاق میخواد ولی با بچه نمیتونم تلاش کردم

خدایا یه راهی جلوی پام بذار

تو رو خدا دعا کنید برام

سیلی از درخواست ها الان روانه کاربری ت شد

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم تو که پول نمیدی چرا نذاشتی برم سرکار

میگه خب برو

میدونم میخواد لحظه اخر مثل دفعه قبل بره دادگاه جلوم رو بگیره

دفعه قبل نذاشت کار کنم رفت داداگاه منم کوتاه اومدم حوصله دادگاه ندارم

دوست پسر به درد نمیخوره یک آبروی خودت و خانوادت میاره دو امکان داره لو بری و شوهرت ازت به جرم رابطه نامشروع شکایت کنه ..سه... دوست پسر بنظرت چرا میاد با یه زن متاهل دوست بشه بخاطر سک س پس چرا حاضری برای کسی که دوست نداره و به چشم یه هرزه بهت نگاه می‌کنه لخت بشی  چهار امکان داره ایذ  بگیری پنج مرگ بهتره از دوست پسره