2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد اما تا جواب ازمایش بیاد همش میترسم پریود شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 111 پست
جواب آزمایش بارداری رو که زود میدن

واسه من صبح رفته بودم غروب دادن بهم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اگه بتا بالا بود خیلی احتمال دختر بیشتره

بتای من ۴هفته و ۶ روز ۱۰ هزار بود بچم پسره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ جون خدا کنههه 😍😍💃💃البته هنوز جواب بتا رو نگرفتم

اینا مزخرفه

من ۴هفته و ۶ روز بتام ۱۰هزار بود بچم پسره

عزیزم مبارک باشه مثبت ان شاالله به سلامتی دنیابیاریش.منم توهفت هفته هستم تاحالافقط آزمایش دادم سونوه ...

من درد داشتم تو هفت هفته رفتم سونو هم جنینو دید هم قلبش تشکیل شده بود الانم میتونی بری سونوی اولو

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

مگه تاریخ انقضا داره؟ 😶 بی بی چک از چه قیمت شروع میشه و آزمایشت چقدر هزینه شد؟ بهم نخندی واقعا نمی‌ ...

آره عزیزم اگه تاریخش بگذره خراب میشه

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

سلام مرسی مهربونم 😍حس پریودی ندارم اصن فقط میترسم 🤣یکم تهوع دارم الان ک فک کنم از استرسهصبح خواب د ...

کاملا درکت میکنم منم همینطور بودم البته قبل بی بی و‌آزمایش

همش میترسیدم نکنه پریود شم😂

نگران نباش میری با جوابای خوب میای😍

اگه بتا بالا بود خیلی احتمال دختر بیشتره

الکیه همه اینا

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
اگه حال داشتییکم خلاصه بگو چکار کردی

۶_۷ ماهه جلوگیری نداشتم اما ۳_۴ ماهش اقدام جدی بودم

دو سه ماه پیش پریودم خیلی جابجا میشد رفتم دکتر واسم آز و سونو نوشت گفت تنبلی شدید داری و چون لاغری پریود میشی وگرنه ممکن بود وضعت بدتر باشه

قبلا تنبلیم خفیفتر بود

برام مکمل اوزیل نوشت و دوفامد . ویتامین دی و رووفولیک اسیدم ک از قبل میخوردم

این ماه اصلاح سبک کردم و از روز اول پری مرتب ورزش کردم . دو ماهه جوانه ماش، کلم بروکلی، سالاد کلم و کاهو، سیب و کلا چیزای سالم وارد برنامم کردم و قند مصنوعی رو تا ۹۹درصد کم کردم

این ماه از روز اول تا ۱۴ ام دوسین و دمنوش بابونه و دارچین و زنجبیل خوردم و چای هم نخوردم

ب موقع ترشح تخمک گداری داشتم و اقدام کردم همون روزا

من درد داشتم تو هفت هفته رفتم سونو هم جنینو دید هم قلبش تشکیل شده بود الانم میتونی بری سونوی اولو

نه فدات نه دردی دارم نه لک بینی جزهفته چهارم که دردای پریدداشتم امروزروچهارم ازهفته هفتمم میشه والادکترگفت تا۸ هفته کامل نرو.منم موندم دیگه.همش حس میکنم توطرف چپم هست شماهم اینطوربودی؟

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

تنبلی تخمدان دارم اما تو این چنساله هیچوقت مثبت نشده بود این ماه اصلاح سبک کردم خیلیم پررنگ شد

لطفا از اصلاح سبک برامون بگو چه اقداماتی کردی، انشالله که به سلامتی بدنیا میاری🌺