2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد اما تا جواب ازمایش بیاد همش میترسم پریود شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مبارک باشهاز علائم رایج اوایل بارداری همین احساس پریوده😁

سلام مرسی مهربونم 😍

حس پریودی ندارم اصن فقط میترسم 🤣

یکم تهوع دارم الان ک فک کنم از استرسه

صبح خواب دیدم پریود شدم بعدش ک بیدار شدم خیلی خوشحال شدم ک خواب بوده و زود بی بی چک زدم

بیبی چک مثبت رد خور نداره مگر اینکه آمپول ازادسازی تزریق کرده باشی،مبارکه،واسه منم دعا کن نی نی تو دلیم دختر باشه😘😍

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

عزیزم مبارک باشه مثبت ان شاالله به سلامتی دنیابیاریش.منم توهفت هفته هستم تاحالافقط آزمایش دادم سونوهم نرفتم منم نگرانم که ببینم بارداری وبچه سالم هست یانه.ان شاالله هردومون خوشحال بشیم آزمایش که یکی دوساعت جوابش میاددخترچطورگفته یکشنبه

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

اتفاقا یکی دیگه دارم داره تاریخش میگذره 🤣🤣🤣 فردا صبح میزنم دوباره

مگه تاریخ انقضا داره؟ 😶 بی بی چک از چه قیمت شروع میشه و آزمایشت چقدر هزینه شد؟ بهم نخندی واقعا نمی‌دونم 🙈 قراره تا چند وقت دیگه اقدام کنم البته اگه همسر راضی بشه 😬😬

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔