2777
2789

سلام 

اول خودم بگم

یکی از دوستام تعریف میکرد که همه ی گروه دوستیشون که چندتا زن و شوهرن  رفته بودن باهم سفر و خونه یکیشون رفته بودن 

خلاصه اول صبح بودو همه در حالت خواب و بیدار بودن که زنگ در میخوره از تو ایفون میبینن که پدر شوهرس و بنده خدا هی زنگ و زنگ 

پدر شوهره از یه شهر دیگم اومده بود

و اینا جواب نمیدن از ترس اینکه بیاذ بالا پیرمرد زنگ میزنه بهه مرده اونم جواب نمیده که بره

خلاصه  زنه هم جلو همه دوستاشون در میاد میگه من هزار بار به شوهرم گفتم که بابات که میخواد بیاد باید از قبل خبر بده این مار زشت همیششه

بنده خدا پدره نگران شده بود به هردوشونم. نگ زده بود ولی اونا ج ندادن

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ... 

من دوست دارم رفتار عاشقانه رو اما یه خانوم و آقا دوتا نی گذاشتن توی یه لیوان دوغ و میخوردن هممون هم سر میز نگاهشون میکردیم و توی چشم های هم غرق شده بودن در حین دوغ خوری

یکم خز بود کارشون با وجود بچه هاشون که نگاه میکردن

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اصلا روابط دوستی این مدلی رو درک نمیکنم..یعنی چی تو فامیلامونم زیاد دیدم پدرو مادر رو ول کردن ولی با دوستاشون میگردن بعد که ایوای شوهرم با دوستم خیانت کرد بهم ...ما تفریحمون اینه پنجشنبه خونه‌ی مادر شوهر جمعه خونه ی مادر خخخ

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
عزیزم اصلا روابط دوستی این مدلی رو درک نمیکنم..یعنی چی تو فامیلامونم زیاد دیدم پدرو مادر رو ول کردن ...

شوهرایی هم بودن که با دخترای فامیل خیانت کردن به این چیزا ربطی نداره به ذات ادمه

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ... 

عزیزم اصلا روابط دوستی این مدلی رو درک نمیکنم..یعنی چی تو فامیلامونم زیاد دیدم پدرو مادر رو ول کردن ...

دیگه سبک زندگیا متفاوته

خیلیا از قبل باهم دیگه اشنایی خانوادگی دارن یا هم دانشگاهی بودن