2777
2789

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
پسته کوهی بنکه...یکی دیگه هم ما بختیاریا داریم بش میگیم کلخُنگ... آلوک چیه؟؟

ظاهرا همو بنکن

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

په همو اولم درس گفته بی.الوک همو برمکن.بادام کوهی.بنک همو پسته ی کوهین

کلخنگ هم ا خانواده ی بنکن و لی طبعش گرمن 

ولی خدویی هیچ کموش انجوکک نومبو

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
نه عکسش فرستاد..بادامه بنک گرده

به اشتباشو اندختم.اولشم درست گفت تقصیر ایشو بی

من کرج مغازه می شناسم کلخنگ و بادام شور همون الوک از خوزستان میاره .همیشه میخرم

فک کنم همون بنک رو میگید(البته بدون پوست...چون تازه هاش با پوسته و سبز)

نه عزیزوم بنه فرق داره 

فک کنم همون بنک رو میگید(البته بدون پوست...چون تازه هاش با پوسته و سبز)

ما هم میگیم کلخونگ خخخ همونا ک سبزه و تازه و نرمه..وقتی سفت بشه و پوست سبزش بیفته میشه بنک ک گاهی خیلی سفته و پدر دندون درمیاد

چ تاپیک خوشمزه ای...دلم مخو :))