2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی یا غیر انتفاعی

334 بازدید | 44 پست

دخترم دو ساله تو مدرسه غیر انتفاعی درس میخونه

تو تدریس و بحث آموزش تفاوت خاصی با مدرسه دولتی نداره از یه طرف معلمشون که اصلا تعریفی نداشت از یه طرفم محیطش کوچیکه در مقایسه با مدارس دولتی اصلا کلاس های خوبی نداره

فقط تنها حسنش اینه که تعداد شاگرد کمه

و اینکه بچه ها رو درک میکنن خیلی سخت گیری نمیکنن تو هر موردی 

میخام بذارم دولتی بچه هم اجتماع بزرگتر میبینه هم محیط مدرسه خوبه 

کسی تجربه ای داره؟ 

کدوم بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم از پیش تا کلاس ششم غیر انتفاعی درس خوندم اما غیر انتفاعی خوب و عالیییییییییییی باید خوب باشه و من خیلی راضی بودم وقتی وارد راهنمایی شدم من پایم قوی بود اما بچه هایی که از دولتی بود پایه ضعیف داشتن 

اگه پول دارید غیر انتفاعی

اولا توجه بیشتری له بچه ها دارن

همه چی درس نیست مهم اینه از نظر روانی چطور برخورد کنن

بعدم معمولا بچه ها از خانواده های مرفه ترین پدر و مادراشون موفق ترن ذهنیتشون ذهنیت مثبت تریه در آینده دوستای موفق تری برای بچتون هستن

غیرانتقفاعی با دولتی تفاوتش زمین تا اسمونهکجا فرقی نداره

میشه بگید چه تفاوت هایی داره؟ شما تجربه هر دو رو داشتی؟

من خودم دولتی درس خوندم الان که مقایسه میکنم با دخترم میگم مدارس ما خیلی بهتر بود 

من از اول غیردولتی بودم 

وقتی وارد دبیرستان و راهنمایی شدم

هم کلاسی هام اونایی که از دولتی اومده بودن همشون هم درسشون ضعیف تر بود هم از نظر رفتاری متفاوت بودن 

غیردولتی خوب بری متوجه فرقش میشین

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

بنظر شما دولتی بهتره؟؟؟

بنظر من بله

معلماشون عالین 

حیاطمدرسه نمازخونه بزرگ

غیرانتفاعی هم خودم باهاشکار میکنم الانم خودم فرقی نداره از این لحاظ

ساعتش تا دو بود بچه اذیت میشد خسته میشد

حیاطکوچیک بود بازی نمیکردن تخلیه نمیشدن

هر مدرسه ای که غیر انتفاعی باشه و پول بگیره، لزوما نمیتونه خدمات خوبی، حالا در هر زمینه ای، ارائه کنه.

باید سراغ مدارس غیر انتفاعی ای برید که شناخته تر شده هستند و اسم و رسم بیشتری دارند.

ولی من به شخصه بچه ی خودم رو مدرسه ی غیر انتفاعی میفرستم. چون بچه ها آزاد تر هستند و به نظرم آزادی باعث رشد بچه ها میشه.

بی آب و تاب و توان،

من خودم از پیش تا کلاس ششم غیر انتفاعی درس خوندم اما غیر انتفاعی خوب و عالیییییییییییی باید خوب باشه ...

بله از این لحاظ که تعداد شاگرد شون کمه بیشتر توجه میکنن به بچه ها. ولی معلم هاشون اصلا دانشگاه فرهنگیان نخوندن. یعنی دوره دبیری ندیدن. صرفا یه لیسانس دارن و ساعتی تدریس میکنن

این از این

بعدش هم مدرسه تعداد کمی دانش آموز داره

الان دختر من کل دانش آموزان رو با اسم میشناسه

مدیرو با اسم کوچیک صدا میزنن

لاک زدن و ناخون بلند و ژلیش و کاشت اصلا ایرادی نداره

هر ماه مدیرشون به یه بهانه ای جشنی چیزی میگیره بیرون مدرسه

مشکلم اینه که دیسیپلین ندارن 

بچه حس میکنه مدیرو معلما دوستاشن 

فردا که بره یه اجتماع بزرگتر باهاش تند برخورد بشه بلد نیست چیکار کنه

همه چی درس نیست که

بله از این لحاظ که تعداد شاگرد شون کمه بیشتر توجه میکنن به بچه ها. ولی معلم هاشون اصلا دانشگاه فرهنگ ...

اره درست شما برو ببین کدوم مدرسه غیر انتفاعی شهر قبولی تیزهوشانش بیشتره شک نکن اون مدرسه از همه نظر خوبه