2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی یا غیر انتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 44 پست
پسرم سال دوم یه معلم داشت افتضااااحفکر کردی همه معلمای دولتی کار بلدن و باسواد؟ نههههه

آخه تو غیر دولتی شما خیلی بیشتر انتظار داری 

25 تومن شهریه میگیرن سالانه قطعا یه تفاوت هایی باید داشته باشه 

من سه سال غیر دولتی خوندم از دهم تا دوازدهم بشدت مدرسه مون شل میگرفت حتی میرفتی پول میدادی بهت نمره میدادن یکی از بچه هامون با نمره دادن پاس میکرد امتحانارو بنظرم بدرد نخور ترین مدرسه بود تا الان دارم تاوان مدرسه غیردولتی خوندمو میدم اما قبل اون دولتی میخوندم بنظرم دولتی بهتر از غیردولتی هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه تو غیر دولتی شما خیلی بیشتر انتظار داری 25 تومن شهریه میگیرن سالانه قطعا یه تفاوت هایی باید داشت ...

آره ولی میتونی فشار بیاری به مدیر و معلم خودشو بهتر کنه یا کلاس عوض کنی و ...

ولی توی دولتی هیچکدومو نمیتونی معلم دولتی فقط در حد کتاب کار میکنه حتی میتونه نمونه سوال هیچی نده چون خارج از وظایفشه 

پس انتخاب درستی نداشتیدبیشتر تحقیق کنیدهفته گذشته دختر من ارزشیابی ریاضی داشتندکلاسشون 9 نفره اسدختر ...

اینجوری باشه که عالیه

بارها شده دخترم با یه اشکال جزئی اومده گفته مامان خانوممون گفت چون جزئیه همون بدون غلط حساب میشی😐

یا گفته همه کلاس خیلی خوب شدن با ارفاق

بعضیا دوس دارن اینجوری

میگن بچم امتحانشو خوب نوشته معلمم ارفاق قائل شده

ولی من میگم نه بچه هر چی نوشته طبق اون نمره بگیره

یا بار ها شده تو امتحان فارسی گفته مثلا یکی معنی یه لغت رو نمیدونسته خانوم به ترکی معنیشو گفته ما هم فهمیدیم سریع نوشتیم.

خب وقتی اینجوریه فرق کسی که خونده با کسی که نخونده چیه؟ وقتی قراره معلم برسونه

میگم جدیت نیست

دخترم امسال اصلا حساب نمی‌برد از معلم 

من سه سال غیر دولتی خوندم از دهم تا دوازدهم بشدت مدرسه مون شل میگرفت حتی میرفتی پول میدادی بهت نمره ...

تو شهر ما همه غیر دولتی همینن متاسفانه

بابای من تو مدرسه پسرانه غیر دولتی تدریس می‌کرد میگفت داشتیم شاگردی که کلا سر کلاسا اصلا نمی اومد معلم ورقه های امتحانیش رو می‌نوشت آخر سر هم سه سال بدون اینکه بیاد دیپلم شو گرفت. 

آره ولی میتونی فشار بیاری به مدیر و معلم خودشو بهتر کنه یا کلاس عوض کنی و ...ولی توی دولتی هیچکدومو ...

بارها اعتراض کردیم حتی یکی از مامانا تو جلسه جلوی همه تو روی خود معلم گفت  

تو شهر ما همه غیر دولتی همینن متاسفانهبابای من تو مدرسه پسرانه غیر دولتی تدریس می‌کرد میگفت داشتیم ش ...

بخدا که همینجوریه تو شهر مام 

هرکی پول بده به مدرسه سر نمره صددرصد نمره میدن یکی از دانش اموزا تو ریاضی ۱گرفته بود تو کلاسی تو دی ماه اومده بودن خودشون ۱۵ داده بودن چون پول دادع بود 

حتی یه بار مچ یکی از بچه هارو داشت تقلب میکرد گرفتن اما شاید باورت نشه من انتظار داشتم برگه شو بگیرن پاره کنن اما برعکس پاره نکردن هیچ کاریشم نداشتن الکی جلوی ما جوسازی کردن اما نمره رو بهش دادن 

تو شهر ما همه غیر دولتی همینن متاسفانهبابای من تو مدرسه پسرانه غیر دولتی تدریس می‌کرد میگفت داشتیم ش ...

من تا کلاس نهم دولتی خوندم مدیره مدرسه دولتیمون بشدت سختگیر بود تو سال هفتم تا نهم هرماه جلسه‌مینداخت کارنامه میداد حتی میگفت امضا کنید بیارید حتی زنگ میزد به خانواده ها میگفت دخترتون تو این درس ضعیفه اینجوری پیش بره نمیتونه کاری بکنه حتی بهترین معلمارو میورد برامون از نمونه برامون معلم اورده بود میتونم بگم با اختلاف بهترین مدرسه ی بود که رفتم همچین تو ابتدای هم مدیرمون بهترین معلمارو میورد ولی مدیر اول دبیرستان خیلی سخت گیر بود شمام تحقیق کن یکم پرس جو کن هرکدوم بهتر بود بفرستید اونجا من‌ نمیگم دولتی خوبه یا غیردولتی بده‌من از تجربه هام بهتون گفتم 

اینجوری باشه که عالیهبارها شده دخترم با یه اشکال جزئی اومده گفته مامان خانوممون گفت چون جزئیه همون ب ...

معلم دختر من اگر فقط یکبار با ارفاق بهش نمره بده دیگه اون مدرسه نمیبرمش

سر خودمون رو کلاه بذاریم؟! 

.Pain🔥you made me a believer

من تا کلاس نهم دولتی خوندم مدیره مدرسه دولتیمون بشدت سختگیر بود تو سال هفتم تا نهم هرماه جلسه‌مینداخ ...

منم میگم کاش لااقل مدیرشون یکم سخت گیر بود بچه جدی می‌گرفت.  مدرسه برا دخترم الان دل بخواهیه انگار 

خواست میخونه نخواست هم نخونه دیگه

هرچی هم من توضیح بدم چه فایده 

منم میگم کاش لااقل مدیرشون یکم سخت گیر بود بچه جدی می‌گرفت. مدرسه برا دخترم الان دل بخواهیه انگار خ ...

شبیه مدرسه من تو دوم دبیرستان

اختیاری بود هرکی دلش میخواست میخوند هرکی هم نمیخوند با پول ی جوری خودشو پاس میکرد😂الان نزدیک به سه فارغ التحصیل شدم دارم تاوان ندونم کاری مدرسع غیردولتی رو میدم