2777
2789
عنوان

شوهر کمال گرای رو مخ

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 23 پست
وقتی توضیح میدم میگه باید بخوای چون مسیر پیشرفتت در همین راهه و میگه منم که اشتباه میکنم

بگو من آرامش و زندگی شخصیم برام مهم تره ، هیچی رو فدای آرامشم نمیکنم ، فردا بچه‌م توجه کافی از من نگیره خودم رو نمی‌بخشم

وسواس فکری منظورم نیستشخصیت وسواسی جبری که کاملا دوتا چیز متفاوتنبسیار محتاط است تا با شکست مواجه نش ...

نه کارمندمااینجورنیست  ادم جدی وزرنگ هست میخوادهرچیزی دربهترین حالت باشه مثلادوتاکارمنددگه هم هست ازروزی اومده اینامجبورکرده حتمابرن ورزش ........

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، واقعاً موقعیتی سختیه. وقتی یکی این‌طوری توی زندگی شخصی‌ات وارد میشه و به‌جای حمایت، شروع به ق ...

خیلی ویژگی های خوب هم داره اتفاقا حمایتگرم هست برای پیشرفت در کارمون هر دو باید وارد ازمونی بشیم که بسیار سخته و خب خیلی کمکم کرده هم خودش هم خانوادش  بسیار مهربونه اما وقتی پای این موضوع باز میشه خیلی سخت گیره البته ازمون پیش رو واقعا هم پر چالش هست و موضوع کمی نیست اما حرف هاش بیشتر منو روی دنده ی لج‌میندازه با اینکه میدونم درستن تا حدی

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ... 

[QUOTE=380663905]بگو کمکت کنه اگه واقعا میخواد a بشی بگو من در همین حدم بقیشو تو کمک کن [کمکم که میک ...

تو زنشی نباید ازت انتظار بیش از حدی داشته باشه ،بهش رک بگو من همینم ک هستم بیشتر از این نمیتونم

اینا نشونه های آدم خودشیفتس هر چقدرم موفق باشه دلیلی نمیشه شمارو تحقیر کنهمنم همسرم این شکلیه حالا ا ...

نه همسر من از نظر جایگاه اجتماعی عالیه و در بین همکاران خودش همه ازش تعریف میکنن و اتفاقا خود شیفته نیست بیشتر به اصول سفت و سخت در حیطه ی کاریش پایبنده اتفاقا به عنوان همکار در محل کار منو اذیت نمیکنه همیشه پشتم هست اما وقتی تنهاییم بهم میگه تو از هوش و توانایی هات کامل استفاده نمیکنی و باید تلاش بیشتری کنی میگه حیفه

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ... 

نه همسر من از نظر جایگاه اجتماعی عالیه و در بین همکاران خودش همه ازش تعریف میکنن و اتفاقا خود شیفته ...

خب پس شما بهتر میشناسیدش

بهش بگید این حرفاتون انرژی منفیش بیشتر اثرگذاره تا مثبت

نه همسر من از نظر جایگاه اجتماعی عالیه و در بین همکاران خودش همه ازش تعریف میکنن و اتفاقا خود شیفته ...

من اتفاقا ادم اینطوری خوشم میاد زیاد جدی نگیر حرفاشو ، لپ کلامش اینه تو خیلی خوب و باهوشی ولی از استعداد و هوشت کامل استفاده نمیکنی و...میخواد تورو در بهترین مقام ها ببینه زیاد بهش گیر نده الکی بگو اوکی بعد روش خودت رو برو

من اتفاقا ادم اینطوری خوشم میاد زیاد جدی نگیر حرفاشو ، لپ کلامش اینه تو خیلی خوب و باهوشی ولی از است ...

ممنون