2777
2789
عنوان

شوهر کمال گرای رو مخ

306 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

من و شوهرم باهم همکار هستیم و هم رشته ی دانشگاهی بودیم

اون در کارش حرف نداره واقعا عالیه ولی خیلی به خودش سخت میگیره خیلی بیش از حد برنامه ریز و منظمه و انتظار داره که منم اینجور باشم

و نگاه از بالا به پایین داره

من  از زمان کودکیم پدر و مادرم همیشه راهنماییم میکردن اما منو مجبور به انجام کاری نمیکردن 

اما اینکه الان دایم توسط کسی سرزنش شی که همسرته واقعا سخته من حتی اگه رتبه ی بی هم باشم از من راضی نیست و میگه همیشه باید a باشی اما من مدلم از اون متفاوته من هم ادم تلاشگری هستم اما نه اندازه ی اون

و اون میگه من صلاحتو میخوام و نمیخوام اذیت شی انگار من بچشم و قراره منو تربیت کنه

شخصیت وسواسی جبری داره و من احساس بدی با حرف هاش به خودم بهم دست میده و حتی یه دوره افسرده شده بودم

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کارمندجدیدماگرفتیم اینجوره من بعضی وقتامیگم بیچاره زن وبچش اینقدروسواسیه اگریه لک روماشینش باشه کارواشه اتاق محل کارش برق میزنه اتوکشیده شسته رفته هست بقیه کارمنداعاصی کرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قبلش نمی‌دونستی؟ کمی هم خودشیفته و کنترلگرن! باید با خودش حرف بزنی ما که کاری نمیتونیم بکنیم

در این حد بگو که من میخوام در کنار کارم زندگی بکنم و هدف های من متفاوته اینکه تو میخوای الف باشی خیلی خوبه و بهت افتخار میکنم امیدوارم توام به من افتخار کنی چون از جایگاهی که دارم راضیم.

عزیزم، واقعاً موقعیتی سختیه. وقتی یکی این‌طوری توی زندگی شخصی‌ات وارد میشه و به‌جای حمایت، شروع به قضاوت و فشار می‌کنه، قطعاً تأثیر منفی می‌ذاره. شاید شوهرت به‌خاطر ویژگی‌های خودش این‌طوری رفتار می‌کنه، ولی هیچ‌کس حق نداره به این شکل به شما فشار بیاره. شما هم حق داری که به‌عنوان یک فرد مستقل، ارزش‌ها و سبک زندگی خودت رو داشته باشی. شاید بهتر باشه باهاش صحبت کنی و مرزهای مشخصی بذاری، طوری که بتونی خودت رو بیان کنی و اجازه ندی که احساس بدی نسبت به خودت پیدا کنی. هیچ وقت به خاطر انتظارات کسی که به‌جای راهنمایی، سرزنش می‌کنه، خودت رو پایین نیار. تو ارزش‌های خودت رو داری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

قبلش نمی‌دونستی؟ کمی هم خودشیفته و کنترلگرن! باید با خودش حرف بزنی ما که کاری نمیتونیم بکنیمدر این ح ...

اره منم همینا رو بهش میگم الان بهتر شده اما بازم بعضی وقتا بهم تذکر میده و این روی مخم میره

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ... 

براش توضیح بده که واقعا خودت نمی‌خوای برای کار اینقدر انرژی صرف کنی

وقتی توضیح میدم میگه باید بخوای چون مسیر پیشرفتت در همین راهه و میگه منم که اشتباه میکنم

یه کارمندجدیدماگرفتیم اینجوره من بعضی وقتامیگم بیچاره زن وبچش اینقدروسواسیه اگریه لک روماشینش باشه ک ...

وسواس فکری منظورم نیست

شخصیت وسواسی جبری که کاملا دوتا چیز متفاوتن

• بسیار محتاط است تا با شکست مواجه نشود.
  • معمولا بیش از حد بر یک ایده، وظیفه یا باور متمرکز می‌شود.
  • در خصوص عقاید خود و روش انجام کارها بسیار سرسخت است.
  • درگیر جزئیات، قوانین، سازماندهی و نظم است و بر آن‌ها پافشاری می‌کند.
  • بیش از حد کمال‌گرا است، تا جایی که این ویژگی انجام کارها را مختل می‌کند.
  • بیش از اندازه به کار و بهره‌وری آن متعهد است. تا جایی که از سرگرمی‌ها و صرف زمان با عزیزان خود غافل می‌شود.
  • هنگام همکاری با دیگران به مشکل برمی‌خورد مگر این‌که آن‌ها بپذیرند کارها را دقیقا همان‌طور که او می‌خواهد، انجام دهند

به نظرم زندگی رو‌مثل محیط کار میبینه

در مسایل مربوط به زندگیمون اینجور نیست فقط راجب مسایل کاری

بگو کمکت کنه اگه واقعا میخواد a بشی بگو من در همین حدم بقیشو تو کمک کن

کمکم میکنه یه زمانی خیلی ازش کمک میگرفتم بعد دیدم شدم مثل یه عروسک خیمه شب بازی که هر چی اون میگه گوش میدم و از خودم خیلی دور شدم

[QUOTE=380663905]بگو کمکت کنه اگه واقعا میخواد a بشی بگو من در همین حدم بقیشو تو کمک کن [

کمکم که میکنه اما من حس خوبی ندارم چون نمیتونم انتظاراتشو در این زمینه براورده کنم

مثل اینکه خودشیفته ست

نه اتفاقا اصلا خودشیفته نیست روی کارش بسیار دقیقه و همیشه هم عالیه و پیشرفت های زیادی داشته