2777
2789
خداکنه مال منم پسر باشه

انشالله عزیزم

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برام دعا کن خواهر 😘

چشم

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
فقط تست ابوعلی سینا برامن بچه هاموجنسیت نشون دادش وحتی جنین هایی که سقط میشن

تستی که با جوش شیرین بود شما گرفتین خودتون؟

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

چجوریه عزیزم؟

بانخ وسوزن هستش سوزن رونخ میکنی روی نبض دستت میگیری تاوقتی ازحرکت وایسته دستاتوتکون ندی ثابت باشه.

وقتی که ازحرکت وایستادش شروع میکنه تکون خوردن اگردورانی بچرخه دختره بچه اولت دوباره وایمیسته دوباره شروع بح کت میکنه اگرعمودی بره وبیاده پسره بچرخه نخ رونبض دستت دختره برامن درست اومدش کلا واسه خاله هامم گرفتم همه رودقیق ودرست نشون دادشحتی خاله ام بچه اش تونوزادی مرده اونم نشون دادش

تستی که با جوش شیرین بود شما گرفتین خودتون؟

نه عزیزم من فقط تست بوعلی روانجام دادم بقیه بنظرم مزخرف هستن وخواهرشوهرمم چندین ساله پیش بارداربودش تست گندم وجوانجام دادش دقیقا نیمدونم چطوره ولی بایدادرارکنی روگندم وجو بنظرم ددست نیس

بانخ وسوزن هستش سوزن رونخ میکنی روی نبض دستت میگیری تاوقتی ازحرکت وایسته دستاتوتکون ندی ثابت باشه.وق ...

کاش اینجا بودی برا منم میگرفتی من بلد نیستم که اخه یعنی سوزن خودش حرکت میکنه؟

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

اره خواهر دوست داشتم بعدی پسر باشه

انشالله یه بچه صحیح وسالم خدابهت بده دیگه این یچیزی نیس قطعاشمابتونی انتخاب بکنی

بابای من میگه ۱۰تادخترداشته باشی ۱پسر البته بنظرم هیچ فرقی نیمکنه ولی خب انسان ازدوتاش میخوادش دیگه منم سربچه دومم واقعادوست داشتم‌پسرباشه