2777
2789
انشالله یه بچه صحیح وسالم خدابهت بده دیگه این یچیزی نیس قطعاشمابتونی انتخاب بکنیبابای من میگه ۱۰تادخ ...

اخه خودم ده تا دختر داشتم برام فرقی نداشت ولی شوهرمو چکار کنم هی میگه بیا سقطش کنیم به هوای پسر شدن نگهش داشتم اگه دختر شه سقطش میکنن😔😔

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نمیشه سقط گرد دیکهسونو ان تی که اگه جنسیت بگه دقیق نیست معمولا نمیگن.سونو آنومالی هم دیگه جنین ب ...

ازمایش ژنتیک میخام بدم

بله من انجام دادم  و کاملا درست بودبه، دو تا ازدوستام هم با این روش تست کردند درست بود. 

اگه واکنش نشون داد و کف کرد پسر و اگر واکنش نشون نده دختره که هرو جنسیت عزیز و دوست داشتنی هستند این تست  لذت زودتر فهمیدنشه.

انسان بدرستی همان میشود که به آن فکر میکند. 

اونم چند نفر انجام دادن اشتباه بوده بهشون ازمایش گفته پسر سونو گفته دختر

امکان نداره اگه تاپیکای قبلو میگی اونا ماله ده سال پیشن تقریبا تو خون مادر yببینن میگن پسره اگه بگن پسر امکان اشتباه به هیچ وجه نی ولی اگه بگن دختر به احتمال ۱ درصد شاید اشتباه باشه اونم میگن شاید جنین هنوز دی ان ای کافی تو خون مادر ترشح نکرده

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

بله من انجام دادم و کاملا درست بودبه، دو تا ازدوستام هم با این روش تست کردند درست بود. اگه واکنش نش ...

چند هفته بودی انجام دادی؟

نه برا چند روز پیش بود اتفاقا دکتر سونو هم بهش همین رو گفته بود

جواب آزمایش هم درصد میدن واسه دختر خالم زده بود ۸۵ درصد دختر که دختر شد ماله من زده ۹۸درصد پسر

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐