2777
2789
عنوان

اشتباه کردم کات کردم بنظرتون

249 بازدید | 29 پست

من حدودا یک ماهه با یه آقایی آشنا شدم از نظر سواد و فرهنگ خیلی ازش خوشم اومد کتابخون و تحصیل کرده بود ولی از نظر مالی هیچی نداره فقط یه پراید داره 

همه چی بینمون عالی بود فقط من چندین بار بهش گفته بودم که بد عصبی میشم و همیشه انقد مهربون نیستم 

قرار بود فردا همو ببینیم برا اولین بار 

امشب به من گفت شام مهمونه برگرده خونه بهم خبر میده تا کتابمونو بخونیم بعد من دو ساعت منتظر موندم آخر گفتم نکنه باز تصادف کرده زنگ زدم بهش اومد پیام داد خواب بودم من خیلی عصبی شدم بهش گفتم مگه من بیکارم دوساعت منو منتظر گذاشتی؟ دیگه بحثمون شروع شد مشکلم این بود در کل بحث طلبکارانه حرف زد حتی معذرت خواهیشم طلبکارانه بود انگار که واقعا کار بدی نکرده و من اشتباه دارم میکنم تا اینکه حرفو به جدایی کشوندم آخرشم گفت مرگتو ببینم کادوتم بذارم رو جسدت گمشو شرت کم 

خیلی دلم شکست خیلی حالم بده همش میگم نکنه تقصیر من بود زیاده روی کردم نکنه اشتباه کردم از دستش دادم؟ 

خواب بوده دیگه

چخبرته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی خیلیم خوب کردی

والا نامزد من پراید داره دوتا زمین داره معلمم هست 

عاشقمه و احترام میذاره و خوش اخلاقه 

فقط یه ذره به خاطر وام و قسط وضع مالیش بده دعوامون میشه 

حالا ببین دیگه اون چیه

ببین دوست داشته باشه ب صلاحت باشه مث ..‌ بر میگرده اصلا خودتو واسه کسی خرج علکی نکن 

نزار دیکه بهت بی احترامی کنه 

ولی توام زیاده روی نکن اروم باهاش حرف بزن

ولی تو هیچ تقصیری نداری حق باتوعه

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

خب وقتی رابطه جدی نیس ی دیت هم نرفتین نبایذ زیاد بحث کنی معلومه اینجوری میشه سری به کات میرسه 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

دیگه قبولش نمیکنم بعد اینکاراش بهش زنگ زدم پیام دادم بد باهام حرف زد

ببین اگه قهر کردین و تقصیرش بوده شما نرین سمتش عادت میکنه 

بعدشم بخاطر پسر مردم ارزش داره؟عزت نفست کجا بود دختر 

من ۲۵ اون ۲۶من تو سن ازدواجم اون هیچ شرایط ازدواج نداره اصلا پول نداره منطقیه وایسم به پاش؟

پول ملاک نیست شعور و شخصیتش مهمه

زیاد ب رمانیتکا هم فکر نکن اونا قرار نیست هرروز تا اخر عمر باشن منطقی فکر کن