2777
2789
عنوان

اشتباه کردم کات کردم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 29 پست
پول ملاک نیست شعور و شخصیتش مهمهزیاد ب رمانیتکا هم فکر نکن اونا قرار نیست هرروز تا اخر عمر باشن منطق ...

اره این خیلی حرفای عاشقونه میزد ولی تحمل عصبانیتمو نداشت 

من یکم لجبازم کلا دست خودم نیست باید طرف بتونه ارومم کنه

من ۲۵ اون ۲۶من تو سن ازدواجم اون هیچ شرایط ازدواج نداره اصلا پول نداره منطقیه وایسم به پاش؟

نه اصلا منطقی نیست بمونی به پاش 

۲۶ سالگی هیچی نداره تربیت هم نداره با این مدل حرف زدنش ...بنظرم کلا بلاکش کن تموم بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره این خیلی حرفای عاشقونه میزد ولی تحمل عصبانیتمو نداشت من یکم لجبازم کلا دست خودم نیست باید طرف بت ...

همه تو زندگی اینارو تجربه میکنن تو که خوبی چیز بدی نشده اصلا

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

نه اصلا منطقی نیست بمونی به پاش ۲۶ سالگی هیچی نداره تربیت هم نداره با این مدل حرف زدنش ...بنظرم کلا ...

اره بابا از آرزو هام باید میزدم برا کسی که حتی بلد نیس چجوری تو عصبانیت ارومم کنه

آره زیاده روی کردی برای هر کسی پیش میاد که نتونه آن تایم باشه این همه واکنش نشون دادن نسبت به این قضیه خیلیه و اینکه آستانه تحمل طرف مقابلم حدی داره آدم ها برای اینکه کنار یکی احساس آرامش داشته باشن و حس خوبی رو تجربه کنن میرن تو رابطه نه اینکه بخوان سر هر موضوعی براشون جنگ عصاب پیش بیاد صرفا آگاهی نسبت به رفتارمون کافی نیست گاهی وقت ها باید برای کنترل یه احساس و رفتار تلاش کرد

بعد اینکه مگه شما میخوای با اون ازدواج کنی که درگیر اینی که هیچی نداره و فلان؟

آره زیاده روی کردی برای هر کسی پیش میاد که نتونه آن تایم باشه این همه واکنش نشون دادن نسبت به این قض ...

بله میخوام ازدواج کنم گلم بچه که نیستم ۲۵ سالمه اون آقا هم دروغ نگفته باشه حرفش ازدواج بود 

بله میخوام ازدواج کنم گلم بچه که نیستم ۲۵ سالمه اون آقا هم دروغ نگفته باشه حرفش ازدواج بود

خب دیگه پس با آگاهی از اینکه چیزی نداره رفتی تو رابطه من اگه جای تو بودم قبول نمیکردم 

خب دیگه پس با آگاهی از اینکه چیزی نداره رفتی تو رابطه من اگه جای تو بودم قبول نمیکردم

اولش گفت شغلش درآمد دلاریه اصلا نمیدونستم بعد که قبولش کردم پیش رفتیم گفت وضع مالیشو 

منم گفتم دیگه دلش میشکنه اگه از همه جنبه ها خوب باشه تحمل کنم 

ولی این حتی دیشبم خودش پیش زمینه ایجاد کرد که حرف جدایی بزنم من فقط باهاش قهر کردم گفتم برو بخواب دیگه جوابشو ندادم بعد اون گفت من شایسته این رفتار بی احترامی نیستم 

قهر کجا بی احترامیه؟ منم گفتم اگه رفتارم ناشایسته ادامه نده 

حداقل میزاشتی همو ببینید زیاد پیگیر باشی گیر بدی پسر زود خسته میشه خودتو ناراحت نکن اگه دوست داشته ب ...

عزمزمه آخه خودش منو بیچاره کرده خواب و خوراک ازم گرفته بود انقد باید بهش آمار میدادم کجام چیکار میکنم