2777
2789
عنوان

مسافرت باآدمای 💩سفر

372 بازدید | 34 پست

بچه هابدترین سفرتون باعن سفرترینتون وتعریف کنیدبرامن که خیلی پیش اومده میشینیم انالیزمیکنم میگم مگ میشه انقدعن سفردورم باشه😂😂میگم نکنه مشکل ازمنه ولی بخدامن جز حمالی وپخت وپزکاری نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماامسال رفتیم مسافرت نمیگم کی بودن وچی بودن چون میترسم شناسایی بشم خودشم خوابیده تونی نی سایت😂خلاصه مسافرت سوم اون خانواده هاهرکدوم یه بچه دارن دوتاسفرقبلی ک رفتیم کل مسیرگفتم گوه خوردم ولی باز خریت کردم بخاطرهمسرم رفتم خلاصه قرلرگذاشتیم هرخانواده به نفر دنگ بذارن بریم مثلا مادونفربودیم نفری۲میلیون گذاشتیم یعنی ۴اونام همینجوری ۴تومن گذاشتن بچه هاشونوحساب نکردن ب گفته خودشون بچه هاکه حساب نمیشین

ماامسال رفتیم مسافرت نمیگم کی بودن وچی بودن چون میترسم شناسایی بشم خودشم خوابیده تونی نی سایت😂خلاصه ...

خلاصه مامیرفتیم رستوران ازدنگ هممون برای بچه های۴سالشون غذامیخریدن😐😐بعدخانوماشون میگفتم ایناکامل نمیخورنامیگفتن خودمون میخوریم ببین انقد تومخم بودن گوه ترین مسافرت امسال وداشتم 

شوهرم میریم مسافرت تنها کاری که میکنه خوابه

نه من شوهرم خوش سفربعدبدم میادباهرکی میریم سفرشوهرم نمیشینه همش کارمیکنه شوهرای اونام گشادمیکنن شوهرم اتیش درست میکنه کباب میزنه چایی میذاره تمیزکاری میکنه

موقع جمع کردن سفره و ظرف شستن میدوئن دستشویی غذا نمیپزن آخرم طلبکارن دنگ نمیدن پیاده میشیم خرید کنیم ...

متنفرممم ازینجورآدما نمیدونم چون خودم اینجوری نیستم پول ی شکلاتم حساب میکنم بخداکه کل اون سفرگفتم من کهراضی نیستم

من دیوونه ام بابا بازم پامیشم میرم ولی مسافرت دیگه نهههه اصلا وابدااا

دور از جونت،من که یجوری عبرت میگیرم که اگه دست و پامم ببند،فرار میکنم اما دوباره نمیرم،به اعصاب و روان خودت رحم کن دختر خوب