2777
2789
عنوان

مسافرت باآدمای 💩سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 34 پست
آهانمن این مدلی سفر نمیرم مگه کسی رو چند سال بشناسمبا دانشگاه هم که میرم کار خودمو میکنم از مقصد لذت ...

چه خوب میکنی من چراهیچکس باب دلم نیس😔😔بخداخسته شدم ازمسافرتای مسخره همسفر خوب داشتم ولی...😔چقددلتنگشونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جونت،من که یجوری عبرت میگیرم که اگه دست و پامم ببند،فرار میکنم اما دوباره نمیرم،به اعصاب و رو ...

دارم سعیمومیکنم خودمو تغییر بدم من خیلی دلم سریع میسوزه خجالت میکشم

ماامسال رفتیم مسافرت نمیگم کی بودن وچی بودن چون میترسم شناسایی بشم خودشم خوابیده تونی نی سایت😂خلاصه ...

من نمیدونم چرا بچه ها را حساب نمیکنند اتفاقا بچه ها بیشتر از بزرگا خرج نداشته باشند کمتر نیست

بچه هاشما یه خاطره بگیددیگ

منم یه بار رفته بودیم بیرون ، تازه عروس هم  بودم، آش درست کردیم، موند پیاز داغ درست کردن، پیازها را خلالی کردمو بعد اون طرف رفت روی اتیشی که درست کرده بودند پیازها را سرخ کنه، منم دلم سوخت رفتم ازش گرفتم یهو هیزم گذاشتند زیر اتیش، اتیش یه دفعه زیاد شد تا اومدم پیازها را بردارم، پیازها یه کم قهوه ای رنگ شدند(نسوختند) نمیدونی اون خانم چه جیغهایی میزد و میگفت پیازا را سوزوندی و رفت به مادرشوهرم نشون داد گفت ببین با این عروست، ول کن نبود. هرکسی یه چیزی برای اش اورده بود ایشون پیاز تا یه ربع جیغ میزد پیازا منو سوزوندی.

زهرمار شد اون بیرون رفتن ولی دیگه تا دم خیابون هم با اون نرفتیم.

مقصر من بودم که با وجود تازه عروس بودن مثل کوزت کار میکردم باید میذاشتم خودش سرخ کنه منم میرفتم با شوهرم میگشتم. نه اینکه همه ی کارها را کنم.

البته ناگفته نمونه اون خانم جاری بود!!!

ماامسال رفتیم مسافرت نمیگم کی بودن وچی بودن چون میترسم شناسایی بشم خودشم خوابیده تونی نی سایت😂خلاصه ...

مدیریت سفر بلد نبودین 

با کاروانم ک بری بچه چهارساله پول کامل میده

مگه دست نداشتید همونجا هرکی برا خودش کارت بکشه

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

منم یه بار رفته بودیم بیرون ، تازه عروس هم بودم، آش درست کردیم، موند پیاز داغ درست کردن، پیازها را ...

خخخخ منکه خونه جاریمم نمیرم چ برسه سفر

حیف نباشه وقت و پول رو کنار جاری استفاده کنی.

همین، با گرگ بیابون بریم سفر با جاری حسود نریم فقط

جاری من حتی رنگ موهاشو با من تنظیم میکنه

شما دیگه حساب بقیه مسائل رو‌بکن.

حسود و بدذات و خدانتزس