2777
2789
عنوان

تا حالا شده از طرف شما چیزی ببخشن

124 بازدید | 21 پست

سلام 

من با خانواده همسر ی ساختمونیم 

صبح چند بار مادرشوهرم  زنگ زد واومد گفت نعنا های باغچع رو برات چیدم‌بیا ببر 

هفته پیش برا جاریم چیده بود یادش رفته بود ببره براش خشک کرده بود 

امشب مادر ش برای شام دعوتمون کرد

برادر شوهر و جاریم هم بودن آخر سر که اومدن برن دیدم ب جاریم گفت که هفته پیش یادت رفت برات خشک کردم ریختم پلاستیک برات مال منم که تازه بود براش ریخت برد

ب شوهرم گفتم خیلی ناراحت شدم حداقل ب من نمیگفت

شوهرمم گفت ما ک اینجاییم اینبار تو ببر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهر من عادت بدی که داشت وقتی دعوتشون میکردم  زنک میزد دختراشو هم سرخود دعوت میکرد وای که چقدر حرصم میداد

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

برو یکم تازه یا خشک بخررمثلا اندازه صدتومن اینم حرص خوردن دارهدیروز یه پفیلا گرفتم ۶۰ تومن شد🙄امروز ...

مشکل من اینه بالای ۱۰بار بهم گفت که برات چیدم بیا ببر آخر سر هم همبنجوری داد ب اون ب منم هیچ نگفت اگه میگفت هی خودم بهش میدادم

وگرنه من اصلا نعنا مصرف ندارم دوس ندارم چ تازه چ خشک

خیلی ناراحت شدمتازه وقتی مال من رو براش ریخت هی نگاهم می‌کرد😂

این خوبه باز خوراکی بوده  من تو دوران عقد مثلا یه سری وسیله خونه مادرشوهرم داشتم چون زیاد میموندم اونجا بعد میرفتم بیرون میومدم میدیدم وسایل منو به فامیلاشون داده🤣 یه سری چیزا رو به امانت یا کلا می‌بخشید بهشون

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 
نه چون شما نزدیکی گفته بعد میتونه باز بهت نعناع بدهگرچه مهم نیست برو بخر از فکرش بیرون بیا

اصلا استفاده نمیکنم دوس ندارم

وبی رفتارش خیلی ناراحت کننده بود

😂 اخه یجورایی انگار من‌ اصلا مهم نبودم

قطعا شما مهمی 

ولی یه سوال شما با مادر شوهر زندگی می کنین اما جاریتون نه؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
مشکل من اینه بالای ۱۰بار بهم گفت که برات چیدم بیا ببر آخر سر هم همبنجوری داد ب اون ب منم هیچ نگفت اگ ...

شاید فکر کرده شما نمی خوایین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
این خوبه باز خوراکی بوده من تو دوران عقد مثلا یه سری وسیله خونه مادرشوهرم داشتم چون زیاد میموندم او ...

وای چرا اینجورین اینا

تازه عروس بودم بعد هی مث همین نعنا هزار بار گفت من ی قابلمه روحی برات خریدم

چند روز بعد یه کهنه بدون در بهم داد گفت اونی که برات خریدم دادم دخترم قابلمه نداشته بعدا برات می‌خرم سالها گذشت و هنوز خبری نیس

من احمقم ساکت