2777
2789

من اگه بودم بیشتر استرس میگرفتم ک همه رو من زومن! اگه نتیجه ام خوب نشه ضایع میشم!!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بودم بیشتر استرس میگرفتم ک همه رو من زومن! اگه نتیجه ام خوب نشه ضایع میشم!!

دقیقا. بنظرم هیچی نگین بعد کنکور بگین برات دعا کردم و فارغ از نتیجه تو همیشه برنده ای

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

ن انگیزشی می‌خوام یعنی میگی نفرستم ؟شما کنکوری هستید؟

شما بهتر از روحیه خواهرتون خبردارین

اگه فکر میکنی انرژی میگیره حتما بفرست وگرنه بنظرم ضروری نیست. حتی بعدشم بنظرم لازم نیست بگی چون پر از فکر و استرسه

نه عزیزم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بدون استرس برو 

چقدر گند زدی و استرس کشیدی قبلا . گذشت درسته؟ اینم هرچی بشه میگذره 

اما من مطمئنم تو موفق میشی 🫂🤍

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ببین چیزی که یه کنکوری میخاد این نیست که همه بگن ما بهت ایمان داریم ما مطمئنیم تو قبول میشی تو خیلی درست عالیه قبولی و ....

اینا خیلی بده خیلیی بدترین حرفاییه که استرس یه کنکوری رو میبره رو هزارررر اصلا اینارو نگو

چیزی که ذهنشون میخاد فقط اینکه که اگر نشد اگر خراب کردن بازم دوسشون داشته باشن ازشون نا امید نشن افکارشون بهم نریزه

ففط توی متن پیامت دائم بگو و تایید کن که انشالا همونی که دلت میخاد بشه کنکور یه مرحله سادسی قبول شدی یا نشدی فرقی نمیکنه زندگی ادامه داره از ارزش هات کم نمیشه و بازم تو مسیر دیگه‌ای ادم موفقی هستی با برای ما عزیزی و بهت افتخار میکنیم

بزارید خیالش راحت باشه که تگر یه درصد قبول نشد بازم ابروش نرفته و خجالت نکشه