2777
2789

بله هستم ۲۴ سالمه دندون پزشکم البته فعلا طرحی هستم😁

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عالی عزیزم من کنکورمو خراب کردم یه سال نه دانشگاه رفتم نه درس موندم موندم چیکار کنم 🥴🥴🥴

خب عزیزم اگه هدفت برات مهمه یه سال دیگه پشت بمون چون جنگیدن برا هدفای زندگی ارزش داره تا اینکه فقط حسرتشو بخوری بگی کاش فلان بود کاش بمان بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

چه خوب ، کنکور بار اول قبول شدی ؟

بله عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب عزیزم اگه هدفت برات مهمه یه سال دیگه پشت بمون چون جنگیدن برا هدفای زندگی ارزش داره تا اینکه فقط ح ...

همش تو فکرمه تو رویاهام هستم یه لحظه از سرم بیرون نمیره ولی با این وضع کنکور و هر روز داستان های جدید نمی‌کشم دیگه رشته دیگه ای هم دلم نمیاد بخونم 😭😭

خیلی خوبه که من در به در دنبال شغلم چیکار می‌کنی شما

کادر درمانم

آره سه سری خوبه

۳۶ ساعت پشت سر هم کار کردن، گاهی ۳ صبح از بیمارستان تا خونه بری، محیط خشن و اعصاب خورد کن، یه وعده غذای درست نخوردن، حسرت دیدن خانواده و دوستان رو به دوش کشیدن 

تهشم هرکس از دور می‌بینه میگه واعو چه مستقل

دلم میخواست خانه دار بودم یا یه شغل راحت داشتم 

نه😔

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

کادر درمانمآره سه سری خوبه۳۶ ساعت پشت سر هم کار کردن، گاهی ۳ صبح از بیمارستان تا خونه بری، محیط خشن ...

چه رشته ای من آرزومه اینا نمی‌دونم شایدم توش باشم خسته بشم ولی از دور خیلی جذابه