2777
2789
کادر درمانمآره سه سری خوبه۳۶ ساعت پشت سر هم کار کردن، گاهی ۳ صبح از بیمارستان تا خونه بری، محیط خشن ...

مسعودم مجبوره از شیفتا بره و واقعا بهش فشار میاد و واقعا سخته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرون میفته ؟

دیگ بیشترین قیمت ترمیم ک سه سطحی باشه ۳ تومنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

مسعود؟

همسرم😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بیماری هورمونی دارم که احتمالا به خاطر اون دندونام خراب شدن باید اول درمان بشم یا حین درمان میتون ...

میتونم بپرسم چجور بیماری دارین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خدا برای هم حفظتون کنه🤍دیفالت رو گذاشتی روی اینکه من می‌دونم اسم همسرت مسعوده😂🤲

مرسی عزیزم🫂

وای میدونم سوتی بدی دادم😂ناخودآگاهه بعد یهو یادم میوفته ک طرف مقابل نمیدونه من درباره کی حرف میزنم بعد باید توضیح بدم😂😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیش هورمون مردانه ام بالاست نه کوشینگ دارم نه تخدان پلی کیستیک خیلی بالاست سه برابر نرمال

بهتره اول درمان کنین چون تو همچین حالتی التهاب لثه ها خیلی بیشتر از نرماله و اگه یه وقت خدایی نکرده لثه زخم شد خیلی سخت خونریزیش بند میاد و البته ریسک ابتلا به یه سری بیماری دهانی دندانی هست که بهتره در کل اول درمان کنین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم خیلی ممنون از توضیحاتتون

خواهش میکنم🫂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کشیک این طوریه که مثلا تو شنبه کشیکی. شنبه صبح میری سر کار، عصر همه تعطیل میشن تو میمونی تا یکشنبه ص ...

اها مرسی

خدا قوت عزیزم

من فکر میکردم مثلا فردای اون روز رو تعطیل باشید یا جابجا بشه روزهاتون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊