2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 39 پست
نه عزیزم خیلی بدم ولی ميدوني صبح خوبم از پنج غروب تهوع و بالااوردنم شروع ميشه تنظیم کردم تا جایی ک م ...

من اصلا نمیتونم اشپزی کنم برا همین تنها نمیتونم باشم.چقد ادم غذای بیرون بخره.اکثر خونه مادرم میمونیم .حالم از مرغ گوشت پیاز بهم میخوره😢😢

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
من اصلا نمیتونم اشپزی کنم برا همین تنها نمیتونم باشم.چقد ادم غذای بیرون بخره.اکثر خونه مادرم میمونیم ...

باور کن منم خیلی وقته آشپزی نکردم هيچي هم نميتونم بخورم شوهرم شام مياد اونم سبک میخوره خودمم تا الان يه وعده کامل نخوردم فقط سوپ و اش میخورم اونم دوسه روز يه بار میدرستم مامانم دوره خونه مادر شوهرم ک نميشه هرروز رفت 

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن منم خیلی وقته آشپزی نکردم هيچي هم نميتونم بخورم شوهرم شام مياد اونم سبک میخوره خودمم تا الان ...

ضعیف میشیم اگ بحال خودمون رها شیم.

ضعیف میشیم اگ بحال خودمون رها شیم.

ديگه چاره ای نيس مجبورم میوه زیاد میخورم مخصوصا نارگیل وموز 😀😀اجیلم میخورم ولی وای گوشت ومرغ وپیاز وشیر 😷😷😷😷😷😷از برنجم بدم مياد خرماهم روزی بیستا میخورم دوستم هفته چندی؟ 

ديگه چاره ای نيس مجبورم میوه زیاد میخورم مخصوصا نارگیل وموز 😀😀اجیلم میخورم ولی وای گوشت ومرغ وپیاز ...

روزی بیستا خرما😲😲خواهر شما مرغ گوشت دیگ احتیاج نداری😄😄😄همین خرما ها کار خودشو میکنه😉

من هفته ۱۶

روزی بیستا خرما😲😲خواهر شما مرغ گوشت دیگ احتیاج نداری😄😄😄همین خرما ها کار خودشو میکنه😉 من هفته ...

😂😂😂😂ايشالا سالم و راحت دنیا بیاد نی نی ت 

😂😂😂😂ايشالا سالم و راحت دنیا بیاد نی نی ت 

ب هم چنین فداتشم.

راسی مراقب استفاده خرما باش قند بالایی داره خدایی نکرده دیابت بارداری نگیری.خیلی مقوی و خوبه ولی قند هم داره دیگه

ب هم چنین فداتشم. راسی مراقب استفاده خرما باش قند بالایی داره خدایی نکرده دیابت بارداری نگیری.خیلی ...

ای وای راست ميگي؟ میگفتن قندش طبیعیه بی ضرره هيچي نميتونم بخورم آخه 

ای وای راست ميگي؟ میگفتن قندش طبیعیه بی ضرره هيچي نميتونم بخورم آخه 

قندش طیعیه ولی باعث دیابت میشه .الان افراد فامیل دوراز جونت ک دیابت دارن حتی سیب هم با اکراه . میخورن.در کل توی بارداری بدن حساسیتش میره بالا هرچی میخوری اعتدال داشته باشه نه کم ن زیاده زیاد😘