زیر نظر پزشک رفتم ازمایشات قبل بارداری انجام دادیم همش خوب بود خدارو شکر،،ویتامینو اینا مصرف کردیم بچه ها همش فک میکنم تو ماه های اول بچه ممکنه زود بیفته😐😐
همه میگن چی دیدی توش عاشقش شدی اخه اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تشکیل پرونده ۳۰۰گرفت که دکتر تهرانه ولی تلگرامی باهام در ارتباطه بعد سونو ازمایش خودم و ازمایش اسپرم شوهرم همش نزدیک ۲۰۰دراومد بعد قرصای ویتامینو اسید فولیک داد ایناهم ۱۰۰تومن و کلی رژیم واسه تعیین جنسیت داد که بعد پشیمون شدم گفتم هر چی خدا خواست
پس یه ششصد هقتصد تومنی پیش از بارداری هزینه داره؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا بله ولی اگه زیاد مثل من حساس نیستی یه ازمایش کم خونی تیرویید بده بعد خودت برو اسید فولیکو ویتامین ایی بگیر دو سه ماه خودتو شوهرت بخورید بعد اقدام کن
منم میخواستم اولاش به کسی نگم ولی دور از شما باشه انقد حالم بد شد ک همش تهوع و به بوی غذا ویار داشتم نمیتونستم اشپزی کنم و صبح تا شب بالا میاوردم.۶کیلو ۳ماه اول کم کردم من.اگ مامانم نبود میمردم من.نمیشه چیزیو پیش بینی کرد یکمم احتمالاتو در نظر بگیر
دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍