2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 39 پست

زیر نظر پزشک رفتم ازمایشات قبل بارداری انجام دادیم همش خوب بود خدارو شکر،،ویتامینو اینا مصرف کردیم بچه ها همش فک میکنم تو ماه های اول بچه ممکنه زود بیفته😐😐

همه میگن چی دیدی توش عاشقش شدی اخه اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر هزینه هات شد؟ منم میخوام اقدام کنم

تشکیل پرونده ۳۰۰گرفت که دکتر تهرانه ولی تلگرامی باهام در ارتباطه بعد سونو ازمایش خودم و ازمایش اسپرم شوهرم همش نزدیک ۲۰۰دراومد بعد قرصای ویتامینو اسید فولیک داد ایناهم ۱۰۰تومن و کلی رژیم واسه تعیین جنسیت داد که بعد پشیمون شدم گفتم هر چی خدا خواست

تشکیل پرونده ۳۰۰گرفت که دکتر تهرانه ولی تلگرامی باهام در ارتباطه بعد سونو ازمایش خودم و ازمایش اسپرم ...

پس یه ششصد هقتصد تومنی پیش از بارداری هزینه داره؟؟؟؟؟؟؟؟

فبای آلاء ربکما تکذبان
پس یه ششصد هقتصد تومنی پیش از بارداری هزینه داره؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا بله ولی اگه زیاد مثل من حساس نیستی یه ازمایش کم خونی تیرویید بده بعد خودت برو اسید فولیکو ویتامین ایی بگیر دو سه ماه خودتو شوهرت بخورید بعد اقدام کن

من انشالله خودم اگه باردار بشم تا ماه ششم به هیچ کس نمیگم.

منم فعلا ماه چهارم به کسی نگفتم ونمیگم تا تابلو نشه شکم 😄😄

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜

منم میخواستم اولاش به کسی نگم ولی دور از شما باشه انقد حالم بد شد ک همش تهوع و به بوی غذا ویار داشتم نمیتونستم اشپزی کنم و صبح تا شب بالا میاوردم.۶کیلو ۳ماه اول کم کردم من.اگ مامانم نبود میمردم من.نمیشه چیزیو پیش بینی کرد یکمم احتمالاتو در نظر بگیر

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
منم فعلا ماه چهارم به کسی نگفتم ونمیگم تا تابلو نشه شکم 😄😄

شما حالتون خوبه ک کسی متوجه نمیشه اره؟؟مث من بیحال و وا رفته و همش تهوع ندارین ک کسی ام متوجه نشده

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
شما حالتون خوبه ک کسی متوجه نمیشه اره؟؟مث من بیحال و وا رفته و همش تهوع ندارین ک کسی ام متوجه نشده

نه عزیزم خیلی بدم ولی ميدوني صبح خوبم از پنج غروب تهوع و بالااوردنم شروع ميشه تنظیم کردم تا جایی ک ميشه تا غروب خونه باشم ظهرا برم مهموني 😀😀

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜