2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی که پسر دارن 😔

2175 بازدید | 101 پست

من خیلی دلم میخاد پچه پسر داشته باشم ۲ تا دختر گل دارم ناشکری نمیکنم ولی شدیدن دلم میخاد پسر هم داشته باشم 

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشششششققققققق دخترم🥰✨️💗

ایشالله خدا خوشبختیمو با دادن یه فرزند دختر تکمیل کنه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ان‌شاالله هرچی که خیره براتون پیش بیاد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

انشالله خدا ب خواسته دلت برسونع حق  داری دوست داشته باشی هر دو جنس داشته باشی

ولی گل من بخدا ۲تا بچه کافیه شرایط اصلا مناسب تعداد بیشتر بچه نیست اوضاع جالب نیست 

بخدا خانومی میکنی اگه بتونی همین ۲تا رو ب سرانجام نیک برسونی

پسر و دختر الله شکر

قناعت کن ب همین دوتا . هر کدوم ی جوری تربیت کن ک بشه پرفسور اقاجانی زن بود ولی ب اندازه میلیون ها مرد اسم و فانیلش زنده نگه داشت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

آخ دقیقا مثل من میدونی چقدر نذر و نیاز کردم یه بار جلوگیریم خطا بره همسرم نمی‌خواد دیگه بچه

ما جفتمون هم نمیخایم دیگه بچه راستش میترسم نتونم از پس هزینه هاش بربیایم،و هم اینکه این سری هم دختر بشه

طبیعی هست که اکثر آدما از هر دو جنسیت و دوست دارن که داشته باشن ، انشالله اگه توان مالی و جسمی داری ...

جسمی رو دارم اما مالی میترسم نتونم بربیام 😔😔