2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی که پسر دارن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 101 پست
ما جفتمون هم نمیخایم دیگه بچه راستش میترسم نتونم از پس هزینه هاش بربیایم،و هم اینکه این سری هم دختر ...

نه من خیلی دوست دارم خیلی یه دختر ۷ ساله و ۵ ساله دارم اما خیلی پسر میخوام انشاالله خدا به وقتش هم به شما هم به من پسر بده انشاالله 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا ب خواسته دلت برسونع حق داری دوست داشته باشی هر دو جنس داشته باشیولی گل من بخدا ۲تا بچه ...

درسته 

اما تا آخر عمر این حسرت ب دلم میمونه

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

نه من خیلی دوست دارم خیلی یه دختر ۷ ساله و ۵ ساله دارم اما خیلی پسر میخوام انشاالله خدا به وقتش هم ب ...

ایشالله عزیزم ایشالله ،من اگر مستجر نبودم شاید اقدام میکردم

درسته اما تا آخر عمر این حسرت ب دلم میمونه

الان این احساسو داری

بچه کوچیکه چند سالشه 

بزار ۵، ۶ ساله بشه دیگه خودت تز بچه داری و شب زنده داری نوزاد بیزار میشی حتی ۱۰تا مسر هم بدن بهت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان این احساسو داریبچه کوچیکه چند سالشه بزار ۵، ۶ ساله بشه دیگه خودت تز بچه داری و شب زنده داری نوز ...

۴ سالشه

درسته اما تا آخر عمر این حسرت ب دلم میمونه

من برعکس همه میگم برو دکتروپسربیارنزاراین حسرت تودلت بمونه خدابهت دوتافرشته داده انشاالله پسرهم میده بهت شایدالان متوجه نشی اما چندسال بعدحتماپشیمون میشی ک چرا اقدام نکردی

من برعکس همه میگم برو دکتروپسربیارنزاراین حسرت تودلت بمونه خدابهت دوتافرشته داده انشاالله پسرهم میده ...

برم دکتر چی بگم؟ اخه میشه کاری کرد ک ۱۰۰ درصد پسر بشه؟