2777
2789
عنوان

خانومای اهل ارایش یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 54 پست
ولی اگه خودن میخوای ارایش کنی حتما ویدیو های یوتیوب و ببین عضیا خیلی خوب توضیح دادن میتونی تمرین کن ...

مرسی عزیزم اره کلیپ هارو نگاه میکنم مژه ریسه ای هم گرفتم ک خودم بزنم اگه بتونم😅

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر عروسی میشه میرم ارایشگاه ولی وسیله ارایش در حد حرفه ای دارم فقط کانتور کانسیلر و پودر فیکس نداشتم ...

اهان خب پس اگر داری خوب میکنی نمیری ارایشگاه عزیزم فقط تمرین کن تا  دستت بیاد . کانسیلر تارت( برای میکاپ های وی ای پی میزنن) کانسیلر میلبین . جز کانسیلر های خوبه رده پایین ترش مثلا میشه گابرینی فلورمار و ...

فقط طلاق دوستان

اهان خب پس اگر داری خوب میکنی نمیری ارایشگاه عزیزم فقط تمرین کن تا دستت بیاد . کانسیلر تارت( برای م ...

اره دارم هردفعه میرفتم ارایگاه ولی انگار خودم ارایش میکنم خیلی صورتمو بیشتر دوست دارم 

این کانتور کانسیلری ک گرفتم دوطرفه اس

این مدله خریدم

مبارکت باشه عزیزم فقط خواستی  برای کانتور صورت استفاده کنی حتما از براش ها استفاده کن  با سریش نکش. بعدش که زیر چشمت کانسیلرتو زدی  یه پد  پنککی بردار  و بزن تو پودر فیکس بزن زیر چشمت حواست باشه زیاد نزنی. و گرنه بد میشه

فقط طلاق دوستان

مبارکت باشه عزیزم فقط خواستی برای کانتور صورت استفاده کنی حتما از براش ها استفاده کن با سریش نکش. ...

مرسی❤️

مرسی از راهنماییت عزیزم حتما این مدل ک گفتی میزنم خداکنه خوب بشه

مرسی❤️مرسی از راهنماییت عزیزم حتما این مدل ک گفتی میزنم خداکنه خوب بشه

قربان تو عزیزم فقط ویدیو های یوتیوب مثله صدف و .... اینارو حتما ببین خیلی خوب بعضی چیزارو توضیح میدهه

فقط طلاق دوستان

قربان تو عزیزم فقط ویدیو های یوتیوب مثله صدف و .... اینارو حتما ببین خیلی خوب بعضی چیزارو توضیح میده ...

اره دوروزه نگاه میکنم کلیپ های اموزشی رو حالا باید چند باری تمرین کنم تا قلقش دستم بیاد