2777
2789
عنوان

با وسواستون چیکار میکنید

93 بازدید | 8 پست

دائما در حال تمیزکاریم.همین الان دراز کشیدم از صبح نزدیک ۱۰ ک بیدار شدم.با ۳ تا بچه کوچیک انتظار دارم خونم برق بزنه.دیروز خواهرم اتفاقی اومد خونم گفت با ۳ تا بچه چه جوری زندگیت انقدر مرتبه ولی ب معنای واقعی سرویس شدم.چند سالی هست درگیرشم.

شما با این حقیقت چه جوری کنار اومدین ک بچه ک میاد لزومی نداره همه چیز سرجاش باشه؟ اینم بگم خیلی ناراضیم الان ب نظرم یخچالم انباریه سرویسام جرم گرفتس و .. همه چیز ب چشمم کثیف میاد.چند وقت پیش بعد ۸ ماه رفتم مهمونی خونه خواهرم.رفتم پشت بومشون حالم بد شد از شلختگی و کثیفیش مثل دیوانه ها ۳،۴ ساعت وایسادم اون بالا رو تمیز کردم.بگو حداقل یه طرفی میری بشین 🤕🤕🤕🤕

منم از کثیفی بدم میاد 

همش تو وایتکس و جرم گیرم 🤣

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه وسواس در این حد هم خوب نیست هم خودت اذیت میشی و هم اطرافیانت.یه موقع هایی هم به خودت استراحت بده و اینکه این رفتارت هم رو بچه‌هات اثر میزاره ،بچه هات هم در آینده مثل خودت میشن.

منم همینم ، واقعا سخته اما لذت بخش ، کیف میکنم خونه تمیزه به به

آره لعنتی کیفم میده یوقتا میگم دیوونه شدم آخه کی از این همه کار لذت میبره همه دوس دارن پا رو پا بندازن یکی پذیرایی کنه ازشون

جدیدا اهل وایتکس شدم آخه آلرژی دارم بهش

منم تازه کشفش کردم 

سیف هم تازه پیدا کردم 

ولی ریه رو داغون میکنه عزیزم 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...