2777
2789
عنوان

طبق تاپیک درآمد شوهراتون چقدره باید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 72625 بازدید | 889 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدای بالاسر شاهده شوهرم دریافتیش ۸ تومنه اصلا تاپیکو خوندم نابود شدم

چرا خوندی عزیزم 

من به خاطر همین چیزا اینستا رو پاک کردم 

وقتی همش در حال مقایسه باشی از زندگیت لذت نمی بری 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

در ضمن شرایط حقوق تو تهران با شهرستان ها فرق می کنه چون خونه و کرایه و همه چیز گرون تره خوب حقوق ها هم بالاتره

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

من اونجا مبلغ نگفتم،ما هم حدود 50 ولی 4 نفریم

با دوتا بچهام که مهاجرت تحصیلی کردن 

به خدا خونه و مغازه و. ماشین هم از خودمون داریم

ختی یه زمین اضافه، ولی تو یخچالموون هیییچی نیست، هر صبح باید با پیامک های اخطار قسط از خواب بیدار شیم 

هیچکس زمین مونو نمیخره یعنی بازار راکده، 4 ساله گذاشتیم برای فروش. 

حتی شوهرم 100 میلیون  پول بهره ای گرفت واسه بعضی خرج های واجب 

ماشینمون حدود یه میلیارده یه هفته ست  گذاشتیم برای فروش هنوز هیچکس زنگ نزد، حداقل پول نزول و پس بدیم

هر که بامش بیش برفش بیشتر واقعادرسته 

من دیروز اونقدر دلم توت فرنگی میخواست دلم نیومد 100 بدم بخرم، 

حتی اونایی که درامدشون هم نسبتا زیاده بازم ندارن انگار

نمیدونم اینجا چ مملکتیه واقعا😑😓💔

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

خیلی عجیبه حقوق 8ملیونی الان قم کارخانه دمپایی روزی 850حقوق میدن اگه جمعه برن هم دوبرابر حساب میکنن

۸ تومن خرج همه ی خونه نیست . گوشت و حبوبات و سبزی رو مادرشوهرم میده بهمون . حتی گاهی دوغ و لبنیات از سمت مادرشوهرم تامین میشه .

خونمونم اجاره ای نیست . قسطم نداریم . 

خب ۸ تومن برای خورد و خوراک عادی دونفر کفایت میکنه . 

خیلی از کارمندان اطراف ما شیفت عصر کار میکنن دوبارهشغل دوم دارن اکثراولی باز اینها درصدهایی از جامعه ...

دقیقا.اخه همه هم شرایط کار دوم رو ندارن فرضا خصوصی کار میکنن نمیتونن مشخص کنن دقیق چ ساعتی تعطیل میشن ساعت کاری که تا ۵هست وقتی صاحب کار میگه امروز تا ۷ باید بمونی یا ۸ خوب دیگه نمیتونه جایی صحبت کنه برای کار دوم

بخدا نه قصدم پزه نه هیچ چیزیاما اصلا نمیتونم باور کنم کسی تو کلانشهر بتونه با ۱۰ ۱۵ زندگی کنه

دوست عزیز باور کن هستن کسانی که با کمتر از این مبالغ هم زندگی میکنن میتونی سری بزنی محله های نایسر عباس آباد و.....اگه بچه سنندجی و اینکه خیراتی چیزی داری ببر اونجاها تقسیم کن با چش خودتم میبینی کیا اونجا زندگی میکنن وچقدر حقوق دارن 

آخه آدمی که ۱۵۰ تومن درآمده میاد تو نی نی سایت ول بچرخه از کجا درمیارین

اگر راست میگین چرا اینقد ناله میکنبد وضعمون خرابه 

مگه صد تومن کمه میگید نمیرسونیمتا آخر ماه؟؟؟

ظرفیت ذهن انسان خیلی خیلی مهمه

من خودم با اینکه حقوقم پایینه، ولی حقوق های خیلی زیاد واسم تعجبی نداره واقعا و درک می‌کنم که درامد هرچه‌قدر باشه طرف به همون اندازه برنامه میریزه

و دیگه توی خریدش محدودیت انچنانی نمیذاره و می‌تونه چیزای گرون تری رو هم انتخاب کنه

درامد رفته بالا ولی خرج هم به همون نسبت بالا رفته

شاید خرجاش طوریه که باز هم بگه کمه و نمیرسه ولی قطعا کیفیت زندگیش بیشتر از قبل شده

فقط می‌خوام اینو بگم که هیچ میزان پولی واستون تعجب نداشته باشه و اگر کسی هم گفت کمه باز هم تعجب نکنید.

اگر ظرفیت ذهنی ادم ها کم باشه و درامدهای بالا واسشون عجیب باشه چون توی ذهنشون اون میزان درامد رو بزرگ کردن انتظار نداشته باشن که دراینده درامد بالایی داشته باشن.

به هرچی که می‌خوایید برسید باید واستون عادی باشه نه عجیب.

خدای بالاسر شاهده شوهرم دریافتیش ۸ تومنه اصلا تاپیکو خوندم نابود شدم

شاید دونفره حقوق هاشون آنقدر عزیزم من اون تاپیک نخوندم. ولی منو همسرم باهم سرکار میریم دو نفرمون کارمندیم ماهی ۵۵ با هم میشیم ولی بقول شما هیچی نمی‌مونه همش رو قسط و خرج و بدبختی چون پشتوانه نداشتیم کل زندگیمون قرض شده برا خودمون آخرش ده تومن میمونه برا خرج خونه

حالا اون هیچی طرف میگه مثلا هفتاد تومن درامدمونه وضعیتمون معمولی لامصب معمووووووولیییییی؟؟؟؟؟؟

اره واقعا معمولی مخصوصا اگه مستاجر باشه و نهایت دوتا بچه داشته باشه مخصوصا بچه مدرسه ای واقعا میشه زندگی معمولی ........خودم درآمد ۷۰ تومنی نداریم زیر پنجاه درآمدمون و زندگی مون زیر معمولی