یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخی کاش میبخشیدیش پسر من ۸ سالشه و زود عصبی میشه اونم ولی دقت کردم هر وقت من لجبازی میکنم اون بدتر میکنه در عوض هر وقت آرومم اونم ارومه،فردا کلی بغلش کن
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
اولین بارش بوداینهمه خشن بود عصبی رفتارمیکنه اما نه دراین حد، قراربوداگه روبیکوحل کنه باباش بهش 200ت ...
همسن دختر منه شاید عضو جدید وارد خانواده شده هنوز نتونسته خودشو با شرایط وفق بده، عزیزم تاپیک قبلیاتو یه نگاه انداختم دختر منم عاشق ماینکرافته یکم تهاجمی با پسرت برخورد کردی حق داری خسته بشی من و پدرشم گاهی از این بازی اعصابمون خورد میشه یه مقدار از پرخاشگریشم احتمالا بخاطر گوشی و بازی باشه باهاش لج نکن اون همه ی سرگرمیش همون بازیه من تایم گذاشتم روزی یه ساعت بعد از انجام تکالیفش میتونه بازی کنه آخر هفته ها زمانشو یکم بیشتر میکنم با هم به توافق رسیدیم