2777
2789
عنوان

قلبم داره ازجاکنده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2931 بازدید | 129 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر منم بچگیش عصبی بود الان آقا و آروم شده

باهاش قهر نکنید کینه به دل میگیره و یادش میمونه

بنظرم منطقی صحبت کنید بهتر باشه

چاق.و و وسایل خطرناک هم تا میشه جلوی دست نذارید که خدایی نکرده اتفاق بدی نیفته

اخی کاش میبخشیدیش پسر من ۸ سالشه و زود عصبی میشه اونم ولی دقت کردم هر وقت من لجبازی میکنم اون بدتر میکنه در عوض هر وقت آرومم اونم ارومه،فردا کلی بغلش کن

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
وای بمیرم چی کشیدی...چند سالشه؟زیادی کله شقه

وای کاش میدیدین چطوری بلندمیشه خودشومیزنه زمین چطوری دادمیزد امشب نمیدونم چش بود اینطوری میکرد9سالشه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

واقعا مادر بودن صبر میخواد 

خداقوت🌺

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
منم بچه بودم ترسیده بودم آخه شیشه کمدم شکسته بودم بعدش مامانم دعوام کرده بود چاقو برداشته بودم میخوا ...

من هیچی نگفتم بهش فقط باهاش حرف نزدم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
اولین بارش بوداینهمه خشن بود عصبی رفتارمیکنه اما نه دراین حد، قراربوداگه روبیکوحل کنه باباش بهش 200ت ...

همسن دختر منه شاید عضو جدید وارد خانواده شده هنوز نتونسته خودشو با شرایط وفق بده، عزیزم تاپیک قبلیاتو یه نگاه انداختم دختر منم عاشق ماینکرافته یکم تهاجمی با پسرت برخورد کردی حق داری خسته بشی من و پدرشم گاهی از این بازی اعصابمون خورد میشه یه مقدار از پرخاشگریشم احتمالا بخاطر گوشی و بازی باشه باهاش لج نکن اون همه ی سرگرمیش همون بازیه من تایم گذاشتم روزی یه ساعت بعد از انجام تکالیفش میتونه بازی کنه آخر هفته ها زمانشو یکم بیشتر میکنم با هم به توافق رسیدیم