2777
2789
عنوان

قلبم داره ازجاکنده میشه

2928 بازدید | 129 پست

وای امشب پسرم دیونم کرد اولش که سریه چیزایی درومحکم کوبیدهیچی نگفتم یکم باهاش حرف زدم تا آروم شد نشسته بودیم مکعب روبیک درست میکردیم تقریبا همشوبلدم بهش یاددادم فقط دوتا دونه مکعبش درست نبود بهش گفتم فکرکنم اینطوری حل میشد یادم رفته بود گفتم اگه خراب شد درستش میکنم دوباره نگران نباش حرکتشورفتم درست نشدکل روبیک خراب شد جوری خودشومیزدزمین ودادوبیدادمیکردکه مادرشوهرم اومد که چی شده پسرکوچکم ترسیده بود من فقط بغلش کردم وهیچی نگفتم اما بعدکه آروم شد گفتم دیگه بامن حرف نزن گفت میزنم گفتم من نمیزنم دودقیقه بعدبرگشته حرف زده جواب ندادم رفته چاقوبرداشته که میزنم توقلبم اگه حرف نزنی گفتم بذارزمین این بچه ازت یادمیگیره بیابرومشقتوبنویس کلا باهاش حرف نزدم باگریه خوابید یه لحظه ازذهنم گذشت اگه اتفاقی بیافته همش میگم چراباهاش قهرموندم چراآشتی نکردم حالا ازفکرش قلبم داره ازجاکنده میشه 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

کاش زیاده روی نمیکردم همش میگفت مامان غلط کردم اما من گوش ندادم هربارمیگه ببخشید میگم باشه امادفعه بعدی بدترشومیکنه اینبارگفتم بذاریکم ادب بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟اینهمه خشم غیرطبیعیه

اولین بارش بوداینهمه خشن بود عصبی رفتارمیکنه اما نه دراین حد، قراربوداگه روبیکوحل کنه باباش بهش 200تومن بده باباشم سرکاره چون خراب شده بودسراون بود، 9سالشه