2777
2789

دوستان برا مامانم میریم

من الان هیچ سوالی نیست تو ذهنم که بپرسم به نظرتون باید چه چیزهایی رو اونجا بپرسم و از قلم نندازم...در مورد استرس و افسردگی مامانمه و دارو هم میخوره که کمک کرده تا حد خوبی روحیه اش خوب بشه....فشار خون هم داره که همیشه قرص میخوره ..والا نمیدونم چی بپرسم...دکترشم از ایناست که ماشاالله خیلی حوصله داره مدام میپرسه دیگه چه خبر دیگه چی سوالی چیزی ندارید! همش میپرسه ما هم هیچی نداریم بگیم :))))) 

دیگه چه مشکلایی داره مامانت؟برای افسردگی و اینا باید میرفتین روانپزشک برای الزایمر و پارکینسون و ام ...

آخه مامانم قبلا سکته مغزی داشت دیگه از همون موقع داروهاش تحت کنترل دکتر مغز و اعصابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مامانم قبلا سکته مغزی داشت دیگه از همون موقع داروهاش تحت کنترل دکتر مغز و اعصابه

اهان اگه اینجوریه که باید همون تحت نظر مغز و اعصاب باشه 

معمولا خودشون نوار که بگیرن متوجه همه چی میشن 

به بابای منم دارو میداد و خودش سوال میپرسید

مثلا در مورد خوابش بگین کی میخوابه خوابش خوبه 

افسردگیش چطوریه 

روابطش با مردم چطوریه 

هر چیزی که اذیت میکنه مامانت رو بگین بقیه رو خود دکتر متوجه میشه 

اهان اگه اینجوریه که باید همون تحت نظر مغز و اعصاب باشه معمولا خودشون نوار که بگیرن متوجه همه چی میش ...

قربونت برم ممنونم از راهنماییت...عزیزم همه اینا رو پرسیدم قبلا و گفتن ...دنبال یه نکته جدیدم که نمیدونم

گلم من سررشته ای ندارم فقط دعا میکنم هرچه زودتر خوب خوب بشنأَمَّنْ یجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ و ...

فداتبشم که اینقدر مهربونی ممنونم از دعات که از هر چیزی برام ارزشمندتره...انشاالله شمام سلامت باشی و غم نبینی ..دستت دردنکنه عزیزم