2777
2789
اگه اعتماد کنید بهمون کمکتون میکنیم و رضایتها رو میتونیم براتون بفرستیم

عزیزم من زیر نظر متخصصم که حتی خوردن یه استامینوفن سر خود را برام ممنوع کرده متاسفانه وگرنه این روزها حاضرم هرکاری بکنم تا خدا بهم یه نی نی سالم عطا کنه🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی خدا حفظشون کنه کار خاصی کردین

فدات عزیزم ، نه والا خیچی فقط دیگه همون ماهی که گفتیم اصلا نخواستیم بابا حتما قسمت همین دوتا بچه است باردار شدم😁 انگار باید بیخیال باشی و استرس نداشته باشی تا بشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
برای بچه دوم خیلی زجر کشیدم همش تو دلم میگفتم یعنی یبار دیگ میشه من باردار شم الان فهمیدم هفت هفتم ه ...

چند سال منتظر بودی مشکلت چی بود منم خیلی وقته برای بچه دوم تلاش کردم اما نشد

چند سال منتظر بودی مشکلت چی بود منم خیلی وقته برای بچه دوم تلاش کردم اما نشد

باورت میشه هیچچچچ مشکلی نداشتم حتی شوهرمم آز اسپرم داد سالم بود یه سال در ب در بودم برا عید گفتم خدایا چی میشد بهم عیدی میدادی

باورت میشه هیچچچچ مشکلی نداشتم حتی شوهرمم آز اسپرم داد سالم بود یه سال در ب در بودم برا عید گفتم خدا ...

خداروشکر .من تنبلی دارم البته پریودم منظمه ولی دوباره بچه دار نشدم پسرم الان رفته توی ده سال

عزیزم من زیر نظر متخصصم که حتی خوردن یه استامینوفن سر خود را برام ممنوع کرده متاسفانه وگرنه این روزه ...

ما داروی شیمیایی بهتون نمیدیم ما با زبانشناسی ریشه  مشکلاتتون رو بهتون میگیم و راهکارمون هم پاکسازی و اصلاح مزاج با یه سری گیاهان دارویی و روغن  و رژیم غذایی و کنترل اضطراب و خواب و مدیتیشن و... هست

شاید تو نظر هزینه ش کم باشه و موضوع ساده ای باشه پاکسازی ولی خیلی جواب داده چون همه مشکلات بخاطر بهم ریختن مزاج اندامهای

زبانشناسی مون رایگانه اگه خواستین خصوصی بهم پیام بدین تا شماره بدم و برام تو واتساپ عکس زبان بفرستین تا بعد تحلیل باهاتون تماس بگیریم و مشکلاتتون رو بهتون بگم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

کار خاصی کردین براشون؟؟همسز منم این مشکل رو داره

عمل کردن،۲ ماه کلومیفن خوردن،بعد دکتر به مدت ۵ هفته گنادوپرین و منوترون با دوز مختلف براشون نوشت . و ازمایشش خوب شد 

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل