2777
2789
ولی واقعا نفری دویست برای زحمت یسال معلم اگر تو مقطع ابتداییه واقعا کمه

اره باید نفری یه پایه حقوق بدن خانواده ها

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منی که دوتاخواهرشوهر  ویک برادرشوهرم واسه به دنیااومدن بوه ی سومم نفری صدهزارتومان کادو دادن

یعنی هنوز که هنوز دود داره ازسرم بلندمیشه ....خانواده ی خودم زیرسیصدکسی نداد اونم مثلا دایی خودم اینقدر داد

بعد اونها.....

نمی دونم به خدا چه فکری کردن 

خیلی دلم میخواد پولشونو برگردونم به خودشون که منتی سرم نباشه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما دولتی نیستیم نمونه ایمنفری ۲۰۰ دادیم شد ۶تومننماینده عنتر برداشت پولو خوردکرد۳داد معلم۴۰۰شیرینی خ ...

اخ چقدر ازین خودشیرین بازیا بدم میاد،من برای مدرسه دخترم نفری ۵۰۰ دادیم ۲۴ نفرن ، گفتن ۷۰ درصوش رو معلم اصلی و ۳۰ درصد بقیه رو به معلم های دیکه مثل ورزش و هنر و .. میدن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
منی که دوتاخواهرشوهر ویک برادرشوهرم واسه به دنیااومدن بوه ی سومم نفری صدهزارتومان کادو دادنیعنی هنو ...

خدایی دیگه الان زیر ۵۰۰ ببری برای آشنا و فامیل زشته.۱۰۰ دیگه خیلی کمه.پس نده زشته ولی شما هم براشون همونجور جبران کن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ما هم نفری 200دادیم منطقه معمولی فکر کنم 42تا دانش اموزن  نماینده کارت هدیه وکیک وگل گرفته بود معلم هم به همه بچه ها نفری یه مداد نوکی هدیه اورده بود 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
کارت هدیه البته اینم بگم چند نفری خودشون جدا خریدند کادو ولی ما که مشترک بوریم شد پنج نیلیون و کارت ...

مادهم ۶نفر یه کارت هدیه دو تومنی دادیم .همکاری نکردن بقیه.۱۰۰,هم پول کیک دادم .۳۵۰پول خوراکی

ما دولتی نیستیم نمونه ایمنفری ۲۰۰ دادیم شد ۶تومننماینده عنتر برداشت پولو خوردکرد۳داد معلم۴۰۰شیرینی خ ...

ما همه با هم نظر دادیم نماینده هم اجرا کرد مگه روز دانش آموز بوده که برا بچه ها کتاب خریده

کارت هدیه شما زیاد شده مگه نه چه خوب باهم بودین

بله فکر کنم زیاد بود من نپرسیدم مبلغش رو ولی گفتن کلاس ما از همه بالاتر بوده

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
خدایی دیگه الان زیر ۵۰۰ ببری برای آشنا و فامیل زشته.۱۰۰ دیگه خیلی کمه.پس نده زشته ولی شما هم براشون ...

اره 

اصلاشوهرمم هنگ کرد بخصوص برادربزرگش صد داد بدونی چقدر پولداره ..... بچه هاش ازخودش بیشتر کادو دادن 🙃

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶