2777
2789
عنوان

اقدامی ها من نگرانم

64 بازدید | 12 پست

بچه ها من از شبی که. آمپول hcg زدم کمرم گرفته قشنگ وسط کمرم میگیره میزنه به پاهام ،پاهام جون نداره😭😭😭😭میترسم ی چیزی توم ترکیده باشه .ی جایی دکترا گفته بودن حتما سونو بدید 😭😭😭😭ای خداااا سه تا فولی داشتم دوتا ۱۸یدونه ۱۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش،احتمالا تخمک ها آماده باروری شدن،مرتب نزدیکی داشته باش،انشالا اون دوتا ۱۸ نی نی بشن😍

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
۸/۹روز از آمپول میگذره ها..یعنی آزاد نشده؟هنوز

اووو خیلی گذشته،صبوری کن انشالا خوش خبری

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
مگه ۱۲تا۳۶ساعت بعد آمپول آزاد نمیشه؟

مرتب اقدام داشتی؟؟

تاپیک زدی،خودت ریپلای هارو جواب نمیدی

اونوقت میگی چرا ملت میرن تاپیک خیانت و خاله زنکی

تاپیک زدی،خودت ریپلای هارو جواب نمیدیاونوقت میگی چرا ملت میرن تاپیک خیانت و خاله زنکی

عزیزم ببخشید من چون اوابوست میخورم دکتر زنانم داده برای تقویت تخمدان ‌ تخمک ،،و توی اون مکمل ملاتونین هست ی خواب شیرینی ب آدم میده ک دوازده نشده غش می‌کنم از خواب🫠

اوابوست خیلی خوببهههههه برای منی ک چهار صبح میخوابیدم و درب و داغون بود سیستممم خیلی حوب کار کرد قشنگ زود میخوابم زود بیدار میشم صبونه رو زیر ساعت ۹میخورم اینم خودش اصلاح سبک هست که خودش بشدت تاثیر داره🩵🦋