2777
2789

من تتوکارم پول فوری لازم داشتم مجبور شدم بفروشم بعد تو دیوار کسی نخرید به فروشنده که ازش خریده بودم گفتم برام بفروش گفت بیار اینجا اگه کسی خواست میدم بهش حالا هفته پیش بهش پیام دادم که پشیمون شدم و فروش نرفت گفت بیا ببرش حالا امشب رفتم گفت دادم به بچه خواهرم میخواست یاد بگیره و پولشو نداشت پول اموزشش هم خودم بهش قرض دادم حالا دستش تنگه گفته پولش بعد میدم هروقت داد به تو پیام میدم شماره کارت بفرستی

حالا نه دستگاه رو دارم نه پولش خیلی ناراحتم

مامانم از بچگیم سابقه داشته یچیزی بخوام بخرم به فروشنده بگه نفروش بهش تابستون جایی کار میکردم یواشکی هرروز به رئیسم میگفت اینو اخراج کن نگو من گفتم اون هم به من میگفت 

حالا گفتم به فروشنده پیام بدم مامانم خیلی اسرار داره نه زشته خودش یه مرد عاقله میدونه الکی پیام نده مامانمم همیشه میگفت تتوروبذار کنار به درد نمیخوره حالا هم به آرزوش رسیده نه پول دارم نه تتو ادامه میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو باید پولت از فروشنده بگیری یعنی چی دستش تنگ زنگ بزن به فروشنده بگو پول دستگاه بهم بده یا دستگاه ب ...

خوانوادم میگن الکی اینجوری نکن بالاخره که میده هرچی میگم برعکسش میگن خودمم روم نمیشه چی بگم

اعصابم خیلی خورده نمیدونم چیکار کنم

بگو من قصد فروشش رو دارم و به پولش احتیاج دارم الان، خودتون اگه مایلین بخرینش نقد ازم، اگه پیچوند بگو 

پشیمونم فلان روز میام پسش میگیرم 

حضوری برو یا زنگ بزن، پیام نده