2777
2789
عنوان

کشف معمای قاقوووو به علاوه عکس😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله😂😂🥺🥺سینگل به گورمممم

همون دیگه پادشاهی میکنی برای خودت

ما متاهل ها کوزت وارانه فقط خونه و بچه جمع میکنیم تاااااااااااا بوق سگگگگ دیگه به پروفایل نمیرسیم ک😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
🤣🤣🤣🤣

حالا پسر من پای تلوزیون نشسته بود هی جیغ میزد تموم شد بیارش میگفتم چی میگف ویزو کمر هرچی میگفتم چی دوباره میگف ویزو کمرو منو میزد هیچی دیگه نفهمیدم چقد گریه کرد تا یه مدت بعد دوید اومد گف بیییا ویزوکمر اومد رفتم دیدم کارتون گیسو کمنده😑😑

همون دیگه پادشاهی میکنی برای خودتما متاهل ها کوزت وارانه فقط خونه و بچه جمع میکنیم تاااااااااااا بوق ...

عزیزم😂😂♥️🫂

خب متاهلی یه مزایا داره مجردی ام یه مزایای دیگه🫠

ان‌شاالله همیشه حالت خوب باشه و کنار خانوادت سلامت و خوشحال باشید😍😍

کاربری ما دست ۲نفره♥️

حالا پسر من پای تلوزیون نشسته بود هی جیغ میزد تموم شد بیارش میگفتم چی میگف ویزو کمر هرچی میگفتم چی د ...

یاخدا مغزم رگ به رگ شد 🤣🤣🤣🤣

ولی من دراین شرایط یه روشی دارم

با اینکه هیچی حالیم نشده الکی میگم با هیجان عه راست میگی؟؟؟

واقعا؟؟؟

چه خوببب

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم😂😂♥️🫂خب متاهلی یه مزایا داره مجردی ام یه مزایای دیگه🫠ان‌شاالله همیشه حالت خوب باشه و کنار خ ...

ایشالله توام درگیر این مزایا بشی🤣❤

دختر من موز میخواست وقتی خریدم کلی گریه کرد من موز نمیخوام موز میخوام . وما سرگردان بعد متوجه شدیم م ...

🤣🤣😅😅خدایی  این دیگه سخت بود

یاخدا مغزم رگ به رگ شد 🤣🤣🤣🤣ولی من دراین شرایط یه روشی دارمبا اینکه هیچی حالیم نشده الکی میگم با ...

خوب اون میگفت باید کارتون گیسوکمند رو بیاری برام من نمیدونستم چی رو میگه بیشتر گریه میکرد تا اینکه یه روز دیگه کارتون اومد دوید اومد گف بیا ببین اینو میگم ویزوکمر اومدم چقد خندیدم

خوب اون میگفت باید کارتون گیسوکمند رو بیاری برام من نمیدونستم چی رو میگه بیشتر گریه میکرد تا اینکه ی ...

اهان

ای جانم چقدر حرص خورده جوجه😅😅

چه تلفظ قشنگی ویزو کمند🤣

خدا حفظش کنه. 

پسر منم دو ساله بود، یه بار گفت برام بِکِر بپز، هر چی درست میکردم میگفت من بکر میخوام .....دیگه مونده بودیم این بکر چیه آخه، بعد چند روز شیر برنج درست کردم، گفتش به به مامان بکر پخته.... 😊😊😊