2777
2789
عنوان

کشف معمای قاقوووو به علاوه عکس😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 43 پست
خداخدا شیرین عسل روببینااااا🤭♥️نمیدونم چراحس میکنم خیلی به خودت شبیه خصوصالبخنداش🥲🫠♥️

سلام گلم خوبی

رادین؟ شبیه هیچکدوممون نیست فقط چشماش شبیه باباشه هرجا میریم میگن این به کی رفته منم خیلی ناراحت میشم به خصوص ک رنگ پوستش کنارما خیلی تو چشمه و بقیه هم هیییییی تکرار میکنن میترسم رو اعتماد به نفسش تاثیر بزاره😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه. پسر منم دو ساله بود، یه بار گفت برام بِکِر بپز، هر چی درست میکردم میگفت من بکر میخوام ...

خیلی سخت بوده که

شیر برنج کجا بکر کجا🤣

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام مرمری جان من همیشه تاپیک های شما رو دنبال میکنم ، الان عکس پسرت رو دیدم گذاشتی یه لحظه فکر کردم ...

واقعا؟تو اولین نفری هستی که از شباهتشون حرف میرنی😋😍

هرجا میریم میگن این ب کی رفته

واقعا؟تو اولین نفری هستی که از شباهتشون حرف میرنی😋😍هرجا میریم میگن این ب کی رفته

آره واقعا یه لحظه فکر کردم عکس بچگی رادمهره ، حتی یه لحظه برگشتم تاریخ تاپیک رو نگاه کردم ببینم تاپیک قدیمی نباشه 😅😅 

قبلا عکس های رادین رو دیده بودم حدود ۲ سالش بود ولی زیاد شبیه پسر بزرگت نبود 

الان خیلی تعجب و ذوق کردم 😍

سلام گلم خوبیرادین؟ شبیه هیچکدوممون نیست فقط چشماش شبیه باباشه هرجا میریم میگن این به کی رفته منم خی ...

سلام مرمری جونممم

شبیه قنده که بچممم🥲🤌امیدوارم قلب واخلاقش بهتون شبیه شه اونجوری زندگی رو برده😃🥰❤️

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

آره واقعا یه لحظه فکر کردم عکس بچگی رادمهره ، حتی یه لحظه برگشتم تاریخ تاپیک رو نگاه کردم ببینم تاپی ...

آره قبل تپل تر بود الان ک لاغر شده شاید شبیه تر شده باشه

سلام مرمری جونمممشبیه قنده که بچممم🥲🤌امیدوارم قلب واخلاقش بهتون شبیه شه اونجوری زندگی رو برده😃🥰❤ ...

عزیزمی 

ممنونم🥰