2777
2789

شما هم از رمز گشایی حرفای بچه هاتون بگید برام

چند روز پیش بعد کلی بدو بدو و بازار گردی و خرید برگشتیم خونه نی نی خسته بود گذاشتمش رو پا ک بخابه یهو گفت قاقوی منو بده☹️
یکم فکر کردم قاقو چی میتونه باشه 🤕فکر کردم چاقو پلاستيکی رو میگه گفتم باباش آورد داد بهش پرتش کرد ک نههه این قاقو نیس ☹️ همسرم قایقشو آورد بازم پرت کرد ک این  قاقو نیس☹️ میگفتم قاقو چیه آخه میگف قاقو دیگه قاقووو🤕 شوهرم گفت حتما شکلات میخاد ولی بازم نبود بادکنک و اسباب بازی ها وهزار تا چیز آوردم و گفت اینا قاقو نیس درمونده شده بودم هیچ جوره هم راضی نمیشد بخابه چون متوجه منظورش نمی‌شدیم عصبی شده بود و داد میزد در نهایت داداشش رو برای رمز گشایی صدا کردم گفتم ببین میفهمی این چی میخاد
اومد گف چی میخای داداشی گفت قاقو😬 پسرم گف قاقو چیه نی نی گفت قاقو قاقوعه پسرم گفت چکار میکنن قاقو رو نی نی گف میخورنش
پسرم گفت چطوری؟؟؟نی نی گف اینطوری نگهش میدارن فشار میدن دهنش باز میشه بعد میخورنش پسرم گفت هاااااا فهمیدم الان میارم برات و خلاصه این معمای قاقو هم حل شد
عکسشم الان میزارم😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شکلات هارو بیرون ک بودیم خریدم براشون ولی همیشه برام سوال بود چرا اسمشو گذاشته قاقو تا اینکه امروز رفتیم بیرون داشتم از جایی رد می‌شدیم ک پر از دیوار های نقاشی شده بود یهو پسرم داد زد اینجا قاقو داره قاقققو
نگا کردم دیدم وایساده کنار عکس قورباغه و بهش میگه قاقو😂😂😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عع مرمری سلاااممم😍😍چقد کم میای سایت♥️وای مت از وقتی یادمه تو پروفایلت همین بودهه😂از سال ۱۴۰۰ که ا ...

سلام گلم خوبی

آره واقعا وقت کم میارم بچه ها هم که میخابن خودم زودتر ازونا بیهوش میشم

من عکس پروفایل شبکه های مجازیم هم بزور عوض میکنم چه برسه به سایت🤣

سلام گلم خوبیآره واقعا وقت کم میارم بچه ها هم که میخابن خودم زودتر ازونا بیهوش میشممن عکس پروفایل شب ...

عزیزممم

خدا بچه هاتو برات حفظ کنه😍♥️🫂

وای من پروف ایتا و تلگرام و واتساپ و هر سه روز ی بار عوض میکنم اصن نمیتونم😂😂😂🫠

کاربری ما دست ۲نفره♥️

عزیزمممخدا بچه هاتو برات حفظ کنه😍♥️🫂وای من پروف ایتا و تلگرام و واتساپ و هر سه روز ی بار عوض میکنم ...

حتما مجردی خواهرجان😅