هرچقد صحبت محبت قهر هیچی جواب نداد.امروزسرکارنرفته بود رفته بود برگه بیمه بگیره با دوستش .غروب اومدنون گفتم بگیره گرفت داد رفت .هنوزم نیومده...خانومای باسیاست کمک
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید قلقش رو بدونی.شوهر خودم خیلی رفیق باز بود بچم ک ب دنیا اومد کمتر شد یه بار شب با رفیقاش رفت بیرون بچم دستش سوخت گرریه میکرد ک زنگ بزن بابام بیاد بوسش کنه خوب شه دستم من زنگ زدم یه کم باهاش تلفنی صحبت کرد تلفن رو قطع کردم بازم گریه هاش شروع شد رنگش زدم اونقدر بچم گریه کرد ک گفت دارم میام انگشتشو گرفته بود تو هوا میگفت مگه بابا بیاد بوسش کن خوب شه...یکبار چندسال پیش با رفیقاش رفت بیرون نفری یک تومن دونگی گذاشته بودن خیلی ناراحت شد گفت میتونستم با این یک تومن زن و بچم رو ببرم بیرون اونا هم حال و هواشون عوض بشه دیگه سر این یکی دو بار دیگه کم کم بیرون نرفت خداروشکر