2777
2789

کنکورشون چطوریه؟ کنکور فنی حرفه ای؟ یا بسته به رشته متفاوته؟ کسی میدونه؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

کنکور دانشکده های فنی، اول هم باید کاردانی رو بگیره دوباره برای کارشناسی کنکور بده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادر کوچیکم فنی میخونه. رشته های مکانیک کامیپوتر الکترونیک الکتروتکنیک حسابداری و تربیت بدنی کنکور دارن که بچه های کامپیوتر کنکور واقعا سختی دارن

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

میگن برای فنی های اگه معدلت بالای ۱۸باشه بدون کنکور میشه رفت

فک کنم یه سری رشته ها در کل آزمون دارن..یه سریا نه با سوابق میشه رفت 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
کنکور دانشکده های فنی، اول هم باید کاردانی رو بگیره دوباره برای کارشناسی کنکور بده

عههههه :///

من برادر کوچیکم فنی میخونه. رشته های مکانیک کامیپوتر الکترونیک الکتروتکنیک حسابداری و تربیت بدنی کنک ...

🥲داداشم کامپیوتر میخونه .. بچم 😂

فک کنم یه سری رشته ها در کل آزمون دارن..یه سریا نه با سوابق میشه رفت

من خودم رشتمم فنیه و خیلی خیلی کنکور راحت و سطح پایینی داره

خدایا در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن:)
من خودم رشتمم فنیه و خیلی خیلی کنکور راحت و سطح پایینی داره

کلا یه سری درسا تو فنی راحت تره درسا پودمانیه اینا راحتش می‌کنه نسبت به نظری 

خدا کمکش کنه. ۲۵ تا کتاب کنکور میده. برادر منم کامپیوتره

ایشالا که موفق باشن هرچی خیره ❤️

تو اون یکی تاپیکم جواب دادم ولی الان فهمیدم کلا در جریانش نیستی و تقصیری نداشتی اونجا بحث میکردی !‌ وقتی نمیدونی فنی چه کنکوری باید بده چطوری اونجا میگفتی من همه چیو میدونم و فنی بهتره و فلان !

خب من راهنمایی میکنم هرکسی که خاست یاد بگیره هرکسی هم نخاست هیچی ..... دشمنی هم نداریم چیزی که واقعیته باید قبول کنید

فنی و هنرستان و ... کنکور خودشون رو دارن و نمیتونند دانشگاه قبول بشن اونا فقط میتونند دانشکده های مربوط به رشته ی خودشون برن مثلا کسی که در فنی کامپیوتر میخونه فقط میتونه بره دانشکده ی فنی کامپیوتر و اونم مهندسی نمیتونه قبول بشه فقط کاردانی رشته ی کامپیوتر 

بعدش باید کنکور کاردانی به کارشناسی بده و رشته ی کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر بخونه که بازم مهندسی حساب نمیشه

دانشکده فرقش با دانشگاه ها اینه که دانشکده ها از نظر جنسیتی تفکیک هستن مثل دانشگاه پسر و دختر باهم نیست 

دانشکده زیر نظر سازمان فنی حرفه ای هست ولی دانشگاه زیر نظر وزارت علوم

دانشکده سطح علمیش خیلی پایینتر از دانشگاه هاست مثلا دانشگاه تهران امیرکبیر دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه اصفهان شیراز فردوسی مشهد تبریز و ... خیلی بالاترن

توی دانشگاه چهار سال میخونی مستقیم و بعد مهندس میشی ولی توی فنی باید وسطش یه کنکور بدی که بازم اخرش مهندس نمیشی

توی دانشگاه بارعلمی و تخصص بالاتره چون پایه ی اونا ریاضی فیزیک هست و بعدش تخصص تو دانشگاه جدی درس داده میشه ولی توی فنی ریاضی نمیخونن و دوران دبیرستانشون خیلی سطح پایین هست 

ده درصد چیزی که توی مهندسی کامپیوتر دانشگاه ها هست توی دانشکده های فنی وجود نداره 

برای رفتن به مهندسی هم فقط باید ریاضی بخونید از فنی نمیشه رفت دانشگاه

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

تو اون یکی تاپیکم جواب دادم ولی الان فهمیدم کلا در جریانش نیستی و تقصیری نداشتی اونجا بحث میکردی !‌ ...

شاید برات جالب باشه که اصلاااا پیامتو نخوندم .. لطفا اسم کاربریم یادت باشه اگه دیدی من تاپیک زدم جواب نده...حوصلتو ندارم با خودتم مشکل داری ... مطمئن باش اسم کاربریت یادم میمونه و علاقه ای ندارم باهات هم صحبت بشم معلومه که ایرادی تو لحن صحبتت نمی‌بینی چون حق به جانبی ..‌‌صد سال پیش لیسانس گرفتی صد صفحه تایپ کردی .. نظراتت رو بنداز تو صندوق علاقه ای به شنیدنش ندارم  

شاید برات جالب باشه که اصلاااا پیامتو نخوندم .. لطفا اسم کاربریم یادت باشه اگه دیدی من تاپیک زدم جوا ...

اگه سوختگیش درد داره پماد بزن 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer