تو اون یکی تاپیکم جواب دادم ولی الان فهمیدم کلا در جریانش نیستی و تقصیری نداشتی اونجا بحث میکردی ! وقتی نمیدونی فنی چه کنکوری باید بده چطوری اونجا میگفتی من همه چیو میدونم و فنی بهتره و فلان !
خب من راهنمایی میکنم هرکسی که خاست یاد بگیره هرکسی هم نخاست هیچی ..... دشمنی هم نداریم چیزی که واقعیته باید قبول کنید
فنی و هنرستان و ... کنکور خودشون رو دارن و نمیتونند دانشگاه قبول بشن اونا فقط میتونند دانشکده های مربوط به رشته ی خودشون برن مثلا کسی که در فنی کامپیوتر میخونه فقط میتونه بره دانشکده ی فنی کامپیوتر و اونم مهندسی نمیتونه قبول بشه فقط کاردانی رشته ی کامپیوتر
بعدش باید کنکور کاردانی به کارشناسی بده و رشته ی کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر بخونه که بازم مهندسی حساب نمیشه
دانشکده فرقش با دانشگاه ها اینه که دانشکده ها از نظر جنسیتی تفکیک هستن مثل دانشگاه پسر و دختر باهم نیست
دانشکده زیر نظر سازمان فنی حرفه ای هست ولی دانشگاه زیر نظر وزارت علوم
دانشکده سطح علمیش خیلی پایینتر از دانشگاه هاست مثلا دانشگاه تهران امیرکبیر دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه اصفهان شیراز فردوسی مشهد تبریز و ... خیلی بالاترن
توی دانشگاه چهار سال میخونی مستقیم و بعد مهندس میشی ولی توی فنی باید وسطش یه کنکور بدی که بازم اخرش مهندس نمیشی
توی دانشگاه بارعلمی و تخصص بالاتره چون پایه ی اونا ریاضی فیزیک هست و بعدش تخصص تو دانشگاه جدی درس داده میشه ولی توی فنی ریاضی نمیخونن و دوران دبیرستانشون خیلی سطح پایین هست
ده درصد چیزی که توی مهندسی کامپیوتر دانشگاه ها هست توی دانشکده های فنی وجود نداره
برای رفتن به مهندسی هم فقط باید ریاضی بخونید از فنی نمیشه رفت دانشگاه