2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرا بعد کات برمیگردن آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 58 پست
میگفت ب زور تحمل کردم چون دوست داشتم!!!!نمیدونم چی بکم

حرف مفت میزنه

چونکه هزارتا مشکل داشته و شرایط نداشته و میدونسته بجز تو کسی نمی‌سازه ، مونده باهات  حالا ک شرایطش اوکی شده ولت میکنه مث رل من .. تا وقتی بهم نیاز داشت موش مرده بود وقتی شرایطش تغییر کرد منو مثل دستمال کاغذی گزاشت کنار

اما اونم مث رل تو سر چیز کوچیک اگ بی احترامی چیزی بود قهر میکرد هیچ جوره هم برنمیگشت تا این حرفارو بهش زدم گفتم اره تو ریگی ب کفشته وگرنه توام هزاربار اشتباه کردی من بخشیدم حالا تو چجور از ی اشتباه من نمیگذری .. خلاصه انقدر همه چیو درست کردم و موندم پاش تااا خودش اعتراف کرد ک اقا اصن من کم اوردم بی عرضم  بیا کات کنیم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه من دوست داشتم تو با رفتارت خرابش کردی

چرت و پرت محض میگه اینا بهانشه

رل منم اینطور میگف اگ ی اشتباه کوچیک میکردم

درصورتی ک اینا وقتی میخوان ما رو دک کنن انقد جنگ اعصاب درست میکنن تا از طاقت بزنیم بیزون و یچیزی بگیم ک بشه بهانه ای واس کات

حرف مفت میزنهچونکه هزارتا مشکل داشته و شرایط نداشته و میدونسته بجز تو کسی نمی‌سازه ، مونده باهات حا ...

اره بنظر منم همینه 

اخه چیزی نشده ک ادم انقدر سگ بشه نبخشه 

تازه میبخشید یهو میگرفتش یادش میومد میگفت کات 

اره بنظر منم همینه اخه چیزی نشده ک ادم انقدر سگ بشه نبخشه تازه میبخشید یهو میگرفتش یادش میومد میگفت ...

کاملا میفهمم چی میگی

نزار مفت در بره

هشت سال خیلیییهههه

ته و توشو درار ببین قضیه چیه

چنسالته؟

پس خیلی وقت پیش فکر کات بوده دنبال بهونه بوده چندروزه جدا شدی

ما همه چیمون خوب بود 

اصلا اصلااااا حرف و فکر کات نبود 

راستش ۵ روز پیش دعوا شد بعد استوری گذاشت منم زیپ زدم خوش بگذره گفت اره میگذره خسته شدم از گیر دادنات تو عوض نمیشی و.....

این چند روزم چت میکردیم یکمی ک میگفت باشه میبخشم یهو باز میگرفتش سگ میشد میگفت ن جداشیم من حالم خوب نمیشع 

و دیشب رسما تموم کردیم

کاملا میفهمم چی میگینزار مفت در برههشت سال خیلیییههههته و توشو درار ببین قضیه چیهچنسالته؟

۲۶ سالمه

ما همه چیمون خوب بود 

اصلا اصلااااا حرف و فکر کات نبود 

راستش ۵ روز پیش دعوا شد بعد استوری گذاشت منم زیپ زدم خوش بگذره گفت اره میگذره خسته شدم از گیر دادنات تو عوض نمیشی و.....

این چند روزم چت میکردیم یکمی ک میگفت باشه میبخشم یهو باز میگرفتش سگ میشد میگفت ن جداشیم من حالم خوب نمیشع 

و دیشب رسما تموم کردیم

ما همه چیمون خوب بود اصلا اصلااااا حرف و فکر کات نبود راستش ۵ روز پیش دعوا شد بعد استوری گذاشت منم ز ...

حسم میگه برمیگرده بهش چندروز فضا بده

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
میگه من دوست داشتم تو با رفتارت خرابش کردی

میخواد اینطوری بگه که خودش رو خوب جلوه بده و بهت عذاب وجدان بده.

تاپیکا قبلت رو دیدم،

پسر اگر واقعا عاشق باشه تو مریضی و فقیری و همه چی خانومش هم عاشقش هست و انتظاری ازش نداره.

این گفتی اصرار می‌کرد بری سر کار.

حس میکنم هرچیزی که گفته رو انجام دادی دیگه چیزی نبود بگه گفته اخلاقت فلانه

🦋✨

۲۶ سالمهما همه چیمون خوب بود اصلا اصلااااا حرف و فکر کات نبود راستش ۵ روز پیش دعوا شد بعد استوری گذا ...

نمیدونم عزیزم

منم پنج سال طرفو میشناختم ک ازین ۵ سال سه سالش رل بودیم باهم 

وقتی میخواس کات کنه خیلی بحث الکی میکرد و ازم ایراد رفتاری میگرف منم ک فهمیدم این میخواد کار ب جایی بکشه ک خودم کات کنم تا عذاب وجدان نداشته باشه ، تااا اخرررین نفس موندم باهاش ینی کارم ب قرص اعصاب کشید 

اما نزاشتم ب خواسته اش برسه

نهایتا اعتراف کرد اره من تغییر کردم و تو واقعا فوق‌العاده ای از همه لحاظ.. و رف 

دیگ خودت میدونی دختر جون 

سختیاشو با تو کشیده حالا ک به رفاه رسیده میخواد دَکِت کنه

میخواد اینطوری بگه که خودش رو خوب جلوه بده و بهت عذاب وجدان بده.تاپیکا قبلت رو دیدم،پسر اگر واقعا عا ...

اصلا نمیدونم چی بگم اره ما اختلاف زیاد داشتیم شایدم ب قول خودش ب زور کنار هم مونده بودیم

هر کاری از دستم برمیومد این چند روز انجام دادم ولی بازم حالش خوب نشد 

خیلیییی ازم خشم داشت

نمیدونم عزیزممنم پنج سال طرفو میشناختم ک ازین ۵ سال سه سالش رل بودیم باهم وقتی میخواس کات کنه خیلی ب ...

ن این راحت گفت بلاکت میکنم حتی عذاب وجدانم نداشت 

اتفاقا اونم ب من گفت از من بهتر گیر میاد و‌...

ب رفاه خاصی هم نرسیده ولی خب اره بهتر شده 

نمیدونم چی بگم 

اصلا نمیدونم چی بگم اره ما اختلاف زیاد داشتیم شایدم ب قول خودش ب زور کنار هم مونده بودیمهر کاری از د ...

نمی‌دونم چی بگم.

بعضی وقتا مشکلات با حرف زدن حل میشه

دوست مشترکی ندارید که واسطه بشه ببینه جای برگشت دارید یا نه؟

🦋✨