2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرا بعد کات برمیگردن آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 58 پست
من احساس کردم ک حق داره چون توهین بهش کردم گفتم عذر خواهی کنم اما اون کلی دلیل اورد تو فلان جا این ح ...

حرف من کلی بود ،

کلا این موضوعه داشتن دوست اجتماعی تو ایران به بیراهه رفته ، دختر و پسرا مفهوم دوست اجتماعی رو با لاس زدن و کارای دیگه که انجام میدن ، اشتباه گرفتن ، تو کشورهای دیگه داشتن دوست اجتماعی باعث پیشرفت درسی و کاری برای هر دو نفر میشه ، باهم موارد کاری و درسی رو به اشتراک میزارن و حل میکنن ولی تو ایران فقط دنبال مسایل غیر اخلاقی و جن ...ی هستند

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم شاید سخت باشه ولی اینو بدون خدا دوستت داشته تهش هیچی نیست مطالب کانال اعجاز روبیکا حتما ب ...

خیلی سخته 

ببین من ۵ شب بکوب گریه کردم گفتم ببخشید!!!!

تازه خودشم اصلا ادم پرفکتی برام نبوده ولی خب من بازم نخواستم رابطمون خراب بشه

مدتها ب بهونه شرایط ندارم ۸ سال کشش داده الان ک تایم ازدواج نزدیک شده بهونه کرده فرار کنه 

زن و شوهرم بعد ۸ سال برا هم عادی میشن 

چرا روابطو اینقد کش میدین ک جذابیتی برا هم نداشته باشین 

اگه بگیربودتواین۸سال میگرفت بیخیالش

چرا واقعا همچین فکری میکنید من خودم زوج دختر پسر دیدم بعداز ۱۰سال ازدواج کردن

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

ببین فقط بهش عذاب وجدان بده گریه زاری نکن جلوش

مرتب بگو کاملا مشخصه ک بخاطر چیزی دیگ داری میری وگرنه محاله واسه ی اشتباه راحت از عشق هشت ساله بگذری از کسی ک اینهمه سال پات مونده  اصلا کسی که بخواد واسه ی اشتباه ک کلی عذرخواهی هم کردی بابتش ، بزارتت کنار چطوری میتونه ادعای عاشق بودن بکنه؟ 

اینارو بش بگو پیاز داغشو خودت بیشتر کن

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

اره ما اصلا مشکلی نداشتیم جز بهونه گیری و بحثای کوچیک ن خیانتی ن چیزی میگه اخلاق نداری نمیخوامت

اگر با اخلاقت مشکل داشت این چند سال رو باهات نمیموند و اینقدر خوب نبودین باهم و چفت هم نمیشدین ک🫠🫠

مطمئنی به خاطر همین رفته؟

🦋✨

مدتها ب بهونه شرایط ندارم ۸ سال کشش داده الان ک تایم ازدواج نزدیک شده بهونه کرده فرار کنه زن و شوهرم ...

خب شرایط نداشتیم کار تحصیل سربازی و...

نمیشد زودتر از این 

اما برام سواله چرا رفت چیشد یهو

دوست اجتماعی چیه؟؟؟من همدیگه دوست داشتیم قرار بر ازدواج بوده

بشین بیاد بگیرتت🤣

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن